ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ

ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ

11 лютого у спортивному залі ДЮСШ відбулися змагання з волейболу, присвячені пам’яті земляків, котрі загинули під час війни в Афганістані. Парад відкриття змагань прийняв голова Новоград-Волинської спілки ветеранів афганської війни Юрій Шевчук зі своїми друзями-афганцями та начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Володимир Гамма.
Учасниками турніру стали чотири команди — з Великого Молодькова, команда району, лісгоспу та збірна воїнів бригади. Ігри пройшли у цікавій та напруженій боротьбі. Тому свідчення — одразу три команди набрали однакову кількість очок. Суддівській колегії довелося брати до уваги додаткові показники, за якими на перше місце вийшла команда Великого Молодькова. Друге місце посіла команда району, третє — команда лісгоспу.
Юрій Шевчук нагородив переможців перехідним кубком, грамотами й грошовою премією. Команди-призери також були удостоєні грамот і грошових премій. На жаль, турнір не зібрав великої глядацької аудиторії. Втім, попри це, є підстави стверджувати, що волейбол у Новограді перебуває на високому рівні. До речі, незабаром відбудеться черговий турнір — на приз В.І.Неука.
О.СТОПИЧЕВ, почесний працівник фізичної культури та спорту України
Фото автора