ОФІЦІЙНО

ЗМІНИВСЯ ГРАФІК ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ
До уваги новоград-волинців, які проживають у приватному секторі та мають укладені договори на вивезення сміття. Приватний підприємець Роман Седлецький повідомляє, що з 1 березня змінений графік вивезення сміття з приватного сектору. Сміття будуть вивозити в другий та останній тиждень місяця. В які дні тижня будуть вивозити сміття саме на вашій вулиці, про це ви можете дізнатися за телефоном: 3-93-74, або з минулого номера газети «Звягель» (стор.3).
ВІЗЬМИ ДИТИНУ У РОДИНУ
У рамках програми «Візьми дитину у родину» Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді звертається до небайдужих до долі дітей — взяти в свою сім'ю на виховання і спільне проживання дитину, ­позбавлену батьківського піклування. Держава гарантує фінансову підтримку таких сімей. Бажаючі можуть звернутися за адресою:
вул. Шевченка, 31, або за телефоном 2-07-12.
ВІДКЛЮЧАТИМУТЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ
У зв’язку з виконанням робіт із реконструкції електромереж, з 13 лютого по 5 березня, щоденно, з 9 до 17 години, будуть проводитися короткочасні відключення від електроенергії для виконання монтажних робіт на вулиці та провулках Воровського та Гагаріна (від станції техобслуговування до вул.Пушкіна).
ЗАПРОШУЄМО НА КОНКУРС ЧИТЦІВ
35 рік поспіль у нашому місті до дня народження Лесі Українки проходить конкурс читців-декламаторів. Минулого року цей конкурс набув статусу обласного. Захід відбудеться 24 лютого в міському Палаці культури, об 11 годині. Конкурс проводиться у двох вікових категоріях: від 5 до 13 років та від 14 до 20 років. До складу журі входять провідні майстри художнього слова, актори, заслужені артисти України. Переможці отримають звання лауреата, дипломи та пам’ятні подарунки. Довідки за телефонами: 5-51-35, 067-295-60-32, 093-849-45-54.
УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ
25 лютого, у день 141-ї річниці від дня народження Лесі Українки, запрошуємо всіх бажаючих на урочистості з цієї нагоди. Зокрема, об 11 годині відбудеться покладання квітів до пам’ятника поетесі, а о 12 годині у літературно-меморіальному музеї Лесі Українки пройде плеяда паростків Лесиного краю.