ХРОНІКА 9/2012

ВКРАЛА І... ЗНИКЛА
На минулому тижні громадянка П., мешканка Новограда-Волинського, зайшла до сусідки в гості, в котрої на той час перебувала її знайома. Після нетривалої розмови, громадянка П. виявила в себе пропажу мобільного телефону «Самсунг». Як з’ясувалося, його могла поцупити знайома сусідки, котра незабаром зникла з квартири.
Ім’я, прізвище та місце проживання крадійки правоохоронці встановили. Тепер тривають пошуки місця її знаходження.
А ЖУЙКА — НА ЗАКУСКУ!
До чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення про крадіжку у магазині «Вопак», що знаходиться на вулиці Шевченка.
На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, охоронець даної торгової точки затримав зловмисника, котрий вкрав пляшку дорогого лікеру «Шерідан» та… жувальну гумку «Орбіт». Певно, на закуску.
Згодом з’ясували, що крадієм виявився 49-річний мешканець Хмельницької області. Так, бідолахо, далеко їхав і на такому дріб’язкові погоріти!..
ЗА МУЗИКОЮ — ЧЕРЕЗ ВІКНО
Нещодавно, серед білого дня, невідома особа, розбивши скло у вікні приватного будинку, що по вул.Радгоспній, проникла в приміщення і викрала програвач марки «Оріон-882». За даним фактом крадіжки ведеться перевірка.
ЧИ ГОРИТЬ СКЛОВАТА У КОТЛАХ?
19 лютого до міліції подзвонив мешканець Новограда-Волинського і повідомив, що хтось у його недобудованому будинку пошкодив пластикове вікно і викрав газовий бездимний котел та два рулони скловати, чим завдав йому матеріальної шкоди на 4 тисячі 980 гривень. Ведеться слідство.
ЗАТРИМАНА БАНДА «ЮВЕЛІРІВ»
Нещодавно в Києві була затримана злочинна група, котра грабувала церкви та ювелірні магазини. При обшуку в грабіжників були виявлені золоті прикраси, що мають відношення до пограбованих ювелірних магазинів у Житомирській області.
Як повідомив Віктор Прилипко, начальник Новоград-Волинського МВ, уже встановлено, що затримані вчинили розбійний напад на ювелірний магазин у Коростишеві, наступного дня після нападу на ювелірний у Новограді-Волинському.
А ось чи грабували вони ювелірний магазин у Звягелі, — поки що слідчі з’ясовують.
ЩЕ РАЗ ПРО «ЛІФТОВОГО» КРАДІЯ
Як уже повідомлялося, нещодавно був затриманий мешканець Новограда-Волинського, котрий протягом року викрадав деталі з ліфтів міста. Днями чоловік зізнався, що здавав украдені речі на приватний пункт металобрухту по вул.Комсомольській. Згідно із санкцією суду, в господаря «точки» з прийому металобрухту був проведений обшук і вилучено дві тонни кольорового металу. Як зазначив В.Прилипко, в металевому «арсеналі» є все, що хочеш: від дротів ліній електропередач до побутової техніки. Хоч виставляй на аукціон!
За інформацією Новоград-Волинського МВ, підготував Микола МАРУСЯК