ВІТАННЯ 10/2012

ВІТАННЯ 10/2012


































































































7 березня виповнилось 10 років нашій дорогій донечці та сестричці Дарії Володимирівні ГАЛАГАН


У цей святковий світлий день, коли настав твій ювілей, ми від душі тебе вітаєм, здоров’я, радості бажаєм. Хай Божа Мати тебе оберігає від зла, хвороби і журби. Нехай Господь щедроти посилає сьогодні, завтра і завжди. Лиш дякуємо Богу, що ти у нас є, хай щастя й здоров’я тобі Бог дає.


З любов’ю бабуся, мама, папа та брати



8 березня вітаємо з 65-річним ювілеєм найкращого батька, чоловіка Віктора Івановича КРАВЧУКА та з Жіночим днем — дорогу матусю та дружину Аллу Вікторівну КРАВЧУК


Бажаємо міцного здоров’я, якого ні за які гроші не купиш, родинного тепла, яке нічим не заміниш. Затишку в хаті, який щодня нас до себе манить. Живіть щасливі і бадьорі, не знайте горя, сліз і бід, хай ваша теплота, любов і ласка родині помагають в дружбі жить.


З повагою та любов’ю сини Діма та Сергій


 


11 марта поздравляем с юбилеем дорогую мамочку, бабуленьку, прабабушку Марию Николаевну ЗИЛИТАНКЕВИЧ


Мамочка наша родная, любимая! Бабушка славная, незаменимая. С Днём рождения тебя поздравляем, всяческих благ в твоей жизни желаем. Чтоб ты никогда не старела, чтоб ты никогда не болела. Чтоб вечно была молодой, весёлой, доброй и нежной такой. Целуем мы добрые, славные руки.


С любовью к тебе — твои дети, внуки, правнуки



10 марта поздравляем Викторию Алексеевну Прохорчук


Тебе сегодня — восемнадцать,

Откраылась в жизнь большая дверь.

Как трудно с детством расставаться,

Но не вернуть его теперь.

Пусть все хорошее из детства

Тебе в наследство перейдет.

Пусть от волненья бьется сердце

И песни юности поет.


Мама, сестричка, бабушка, крестная



12 березня відмічають день народження люблячий, дорогий татко, дідусь Антон Миколайович та наш синок, внук Максимко ЛОСОВСЬКІ


Сонечка, веселку, дощику рясного, з казки фею й котика м’якого, радісних усмішок, метеликів у полі, яблучок в садочку, щастячка великого в кожному куточку. Тортиків, тістечок, ласощів багато, бо твій перший рочок — неповторне свято! Щастя, радості, здоров’я!


З любов’ю, вся родина



8 марта праздновал 60-летие Николай Васильевич ЛИСОВОЙ


Тебе сегодня, родной, — шестьдесят! С праздником этим тебя поздравляем, счастья огромного в жизни желаем, удачи, успехов и только побед, чтоб не было в жизни печали и бед. Пусть радость и смех твой дом наполняют, пусть высшие силы тебя охраняют. Чтоб ты никогда не болел, чтоб ты никогда не старел, чтоб вечно был молодым, мудрым, добрым и нежным таким.


С любовью жена Вера и племянница Аня



8 березня святкував 60-річний ювілей Микола Васильович ЛІСОВИЙ


Сьогодні — свято з усіх свят, наш друг святкує 60! Вітає наймолодший друг Микола: «Щоб не хворіли Ви ніколи». Палке вітання шле Оксана, Соня і Олег: «Щоб щастя і достаток лилися через верх». Вітають щиро Ігор й Ніна: «Щоби любов’ю повнилась родина».


Вас люблять, поважають і шанують всі: це ваші друзі — Лісові та Журавлі



13 березня вітаємо з 55-річчям нашу рідну, дорогу, ніжну й турботливу матусю, тещу й бабусю Валентину Олександрівну СИДОРЧУК


Бажаєм здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті. Хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Хай довго сміється сонце і небо, хай Бог береже тебе, люба, весь час. Та іншого щастя нам більше не треба, живи тільки, рідна, із нами й для нас.


З повагою доньки, зяті, внук



9 березня святкує свій ювілей коханий чоловік та турботливий батько Микола Федорович АЛЕКСІЙЧУК


Бажаємо, щоб мрії збувалися, щоб доля доброю була, гараздів без ліку, міцного здоров’я та довгого віку. Нехай оминають всі болі й тривоги, хай стелиться довга життєва дорога. Хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає, і щастя, і радість тобі посилає. Дітей і онуків хай оселя приймає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що ти у нас є.


Дружина та донька Надія



8 березня вітали з ювілеєм Євгенію Григорівну ТКАЧУК


Мамо, матусе, голубко сизенька, як же тебе привітати, рідненька? Як руки невтомні твої вшанувати, як зробити, щоб довго з нами була ти? Все в цьому світі можна придбати, тільки єдина у кожного мати. Боже, пошли їй сили й здоров’я, щастя у дітях, ясного неба, більш для матусі нічого не треба.


З вдячністю, повагою та любов’ю чоловік, доньки, зяті, онуки



4 березня прекрасними візерунками простелився весільний рушник довжиною у 50 років для дорогих наших батьків, бабусі і дідуся Галини Григорівни і Станіслава Григоровича САВЧУКІВ


Наші батьки, два голуби, дві пташки, порадники і друзі, й вчителі. Найкращі й найдорожчі в світі, вклоняємось вам низько до землі. Вже 50-ту весну стрічаєте ви в парі. Щодня пліч-о-пліч, разом день у день. Тривоги й радості ділили навпіл, з теплом сердець прийшов цей ювілей. Тож зичимо вам щастя і здоров’я, достатку, миру, злагоди, добра. Щоб кожен день стрічали ви з любов’ю, прихильна доля, щоб до вас була!


З любов’ю та повагою доньки, зяті, внучки та правнучок Станіславчик



8 марта праздновала свой день рождения наша дорогая мама и любимая бабушка Надежда Мефодиевна ПОДКАУРА из села Варваровка


Мамочка наша родная, бабушка дорогая! Эти нежные строки тебе, самой милой и самой красивой, самой нежной на этой земле. Пусть печали в твой дом не заходят, пусть болезни пройдут стороной. Мы весь мир поместили б в ладони и тебе подарили б одной. Но и этого было бы мало, чтоб возздать за твою доброту. Мы всю жизнь, наша милая мама, пред тобой в неоплатному долгу. Ах, сколько трудных, тяжких дней ты отдала своей семье? Готовила, стирала и пекла, дарила нам своей улыбки свет, очаг
семейный чутко берегла. Заботой на заботу отвечая, мы все тебя боготворим. Здорова будь и счастлива, родная, от всей души за всё благодарим! Знай, мама, что твой материнский совет готовы мы слушать ещё сотню лет!


С любовью дочь Наташа, зять Сергей, внуки Амадей, Емиль, Любин, Фаина, Карим



9 березня вітаємо з 6-річчям Сашеньку САВИЦЬКОГО


Дорогий мій сину! У цей день весняний і веселий, коли небо всміхнулося тобі голубе, я, твоя мама, вперше відчула, що дуже міцно кохаю тебе. Із цієї миті, хлопчик дорогий, я живу при згадці, що ти лише мій. І клянуся, сину, я клянусь життям, що усе на світі я тоді віддам. Я віддам дороги, я віддам усе, я віддам, що серцю миле й дороге. І віддам, дитинко, навіть головне, те, що найдорожче у мені живе. Те, що не вмирає, те, що не згасає, те, що люди любов’ю називають. Ну, а ти,
синочок, рідний й дорогий, ти рости на втіху мамочці своїй.


З любов’ю мама, дідусь Іван, бабуся Люда



11 марта с Днём рождения поздравляем нашу любимую, дорогую маму, бабушку Раису Кирилловну ПРИХОДЬКО


Мамочка моя родная, эти нежные строки тебе, самой милой и самой красивой, самой нежной на этой земле. Пусть печали в твой дом не заходят, пусть болезни пройдут стороной, я весь мир поместила б в ладони и тебе подарила одной. Но и этого было бы мало, чтоб возздать за твою доброту. Я всю жизнь, моя милая мама, пред тобой в неоплатном долгу. Спасибо, родная, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила. Что горе и радость, деля пополам, во всём лучшей доли желала ты нам.
Красива, заботлива, сердцем нежна, ты нам ежедневно и вечно нужна!


С любовью дочь, родные



8 березня святкує свій ювілей наш дорогий син, брат Віктор Юрійович ОРИМОВИЧ


Твій ювілей — щаслива дата і сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання у серці твоєму залишать добрий слід. Хай сміється доля, мов калина в лузі, в колі щирих, вірних і хороших друзів. Зичим тобі щастя, радості й тепла, успіхів, здоров’я, злагоди й добра. Хай крокує поруч у житті кохання, хай здійсняться мрії та твої бажання.


Мама, сестра Катя з сім’єю, всі рідні



Дорогі жінки!


Нарешті настала красуня-весна. З нею в наші домівки приходить найчарівніше свято — Міжнародний жіночий день. Протягом усього життя це свято зігріває нас, надихає на шалені вчинки, примушує творити і перемагати. Адже усе найдорожче у нашому житті, пов'язане з жінкою. Так було, так є і так буде! Славні жінки Новоград-Волинщини — це гордість і краса краю. Без вас, дорогі дівчата, жінки, матусі і бабусі не було б стільки світла, любові, ­тепла. Низький уклін вам, наші берегині!
Нехай чудовими квітами всміхається вам весна, а радість освітлює ваші домівки!


З повагою

В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова райдержадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Рідні, кохані, чуйні, прекрасні новоград-волиночки! Вітаю вас із чудовим днем 8 Березня та висловлюю слова глибокої вдячності, адже на вашій мудрості, силі та терпінні тримається світ. У буднях сьогодення ми часто не помічаємо, скільки прекрасних, розумних, сумлінних, самовідданих жінок працює поряд з нами, чоловіками.

Щиросердечно бажаю вам, дорогі наші мами і сестри, дружини, доньки і онучки, міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання і вірності ваших близьких.


З повагою П.ЛИТВИН, командувач ордена Червоного Прапора Південного оперативного командування, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант


 

Дорогі наші, кохані жінки! Щиро вітаю вас із цим прекрасним святом весни, любові, святом жінки — 8 Березня! Хай сповнюються радістю і щастям ваші серця.


Бажаю вам міцного здоров’я, витримки, оптимізму, сонячного настрою, віри, надії, любові і успіхів у всіх починаннях!


З повагою Василь Борис, головний лікар Новоград-Волинського міськрайТМО, депутат обласної ради


 

Городская организация ветеранов войны и труда от всей души поздравляет наших дорогих женщин с Международным женским днём 8 Марта.


Мы чествуем женщину-труженицу и просто женщину, как человека, друга, хранительницу семейного очага и благодарим за всё, что она делает во имя жизни. Будьте здоровы и счастливы! Всего вам самого наилучшего!


К.МАЛОВ, председатель городской организации ветеранов


 

Любі жінки й дівчата! Ми вітаємо вас зі святом весни! Нехай щастя і радість несе кожна мить. Всього у житті буде доволі. На кожному кроці завжди щастить.


Жіноча рада «Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць», «За майбутнє дітей України»


 

спасибі за допомогу


Висловлюємо щиросердечну, людську вдячність Голові Верховної Ради Володимиру Михайловичу Литвину, а також командувачу Ордена Червоного Прапора Південного оперативного командування генерал-лейтенанту, депутату Житомирської обласної Ради Петру Михайловичу Литвину за сприяння у допомозі придбання покрівлі на хату. Велике вам спасибі за турботу. Ми дуже вдячні вам, що ви нам робите добро, йдете назустріч до людей і завжди допомагаєте, чим можете. Ми вами пишаємося, що ви у нас є і кожному намагаєтеся допомогти.

У цю чудову весняну пору щиро дякуємо також завідуючій ЦМРА №217 Тамарі Романівні Сахненко — за щире серце і постійну турботу.

Добробуту і тепла вашим родинам, щоб ви були здорові і ніколи нас не забували. Ми вам дуже вдячні, хай вас Бог береже. Бажаємо вам і вашим сім’ям щастя, добра і міцного здоров’я.


З глибокою повагою родина Ящуків


 

подяка


Щиро дякуємо настоятелю Свято-Миколаївського храму протоієрею отцю Андрію та благочинному Преображенського храму отцю Стефанію і всім прихожанам цих храмів за матеріальну допомогу в лікуванні тяжко хворої дитини.


Сім’я Науменко


 

Дорогі жінки!


Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни — Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви — найдорожче, що є в житті чоловіків. Берегині домашнього вогнища, роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу — захоплює, а краса — надихає.

Від усієї душі бажаю Вам величезного жіночого щастя, кохання і добра! Нехай Вас завжди оточує любов і взаєморозуміння, а кожен прийдешній день дарує посмішки і радість!


З повагою депутат обласної ради Петро СЕРБІН


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ЄФРЕМОВУ Ганну Павлівну — 12.03.1921 р.н.

ШТЕЙНБЕРГА Юхима Вольфовича — 14.03.1928 р.н.

ПЕТРОВУ Ганну Михайлівну — 15.03.1929 р.н.

ГРУЗДЮКА Петра Васильовича — 10.03.1968 р.н.

ВОСКОВЕЦЬКОГО Віктора Івановича — 11.03.1958 р.н.

СТЕПАНЮКА Віктора Миколайовича — 11.03.1968 р.н.

РОЩЕНКА Сергія Олександровича — 15.03.1966 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни