УКРАЇНСЬКІ МИРОТВОРЦІ У КОСОВО ПЕРЕДАЛИ ПОВНОВАЖЕННЯ З ОХОРОНИ КОМУНІКАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ СИЛ КФОР «MT GOLES» ТА БАЗИ КФОР «NOTHIHGHILL» СВОЇМ КОЛЕГАМ ІЗ ГРЕЦІЇ ТА ПОЛЬЩІ

У Косово відбулася передача повноважень з охорони комунікаційного центру сил КФОР «MT Goles» та бази КФОР «NothihgHill» від військовослужбовців українського миротворчого контингенту грецьким і польським колегам. У церемонії взяли участь заступник командира багатонаціональної бойової групи «East» сил КФОР полковник Ричард Кумлен, заступник командира національного контингенту 15-ї ротації з виховної роботи гвардії майор Василь Стасієв, старший офіцер від грецького національного контингенту капітан Георгіос Пуларінос.
Делегацію від багатонаціональної бойової групи «East» та військовослужбовців грецького національного контингенту на об’єкті зустріли українські миротворці на чолі зі старшим підрозділу охорони гвардії старшим лейтенантом Михайлом Кибальниковим.
Український офіцер ознайомив командира грецького взводу лейтенанта Ангелоса Георгаласа з організацією служби на об’єкті, а саме з системою контролю за обслуговуючим персоналом та допуску на комунікаційний центр. Гвардії старший лейтенант Михайло Кибальников підкреслив, що головним завданням є недопущення виведення комунікаційного центру «MT Goles» з ладу. Виступаючи перед присутніми, полковник Ричард Кумлен схвально відгукнувся, щодо несення служби на одному з найважливіших об’єктів сил КФОР миротворцями з України.
Також цього ж дня був замінений особовий склад національного контингенту під керівництвом гвардії старшого лейтенанта Артура Залужного, який виконував завдання з охорони бази КФОР «NothingHill» в муніципалітеті Лепосавіч на півночі Косово.
І.АРЄФ’ЄВ, майор