ВІТАННЯ 13/2012

ВІТАННЯ 13/2012































































Хай доля щастям озоветься


27 березня Миколі Євгеновичу Паламарчуку — директору Новоград-Волинського професійного ліцею — доля запалила гарні ювілейні свічки.


Наш ювіляр — людина незвичайна у всьому — і в біографії своїй, і в громадській сутності, у відданості обраній професії, у реалістичному сприйнятті сьогодення. Його світ — це невимірний океан теплоти, людяності, любові до дітей. Його сила — від власного серця, сповненого щедрості, доброти та бажання долати всі перешкоди на своєму шляху, працювати на конкретний результат.

Прожиті роки були непростими, все було: і радощі і печалі. Та попри все, Микола Євгенович ціною великих зусиль, вмінням поєднати працю розуму і серця зумів вдало реалізувати свої здібності.

Величезна працелюбність, висока відповідальність, порядність, непідробна щирість, людяність та життєва справжність стали конкретним змістом його життя.

Після закінчення Житомирського державного педагогічного інституту Микола Євгенович працював учителем фізики і математики Романівської середньої школи Попільнянського району. У 1979 році приїхав у наше місто. Працював викладачем математики в ПТУ №7, заступником начальника інформаційно-обчислювального центру міста, лектором, завідуючим відділом агітації і пропаганди, ІІ секретарем міськкому партії, директором Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу. Вже понад 20 років Микола Євгенович очолює колектив Новоград-Волинського професійного ліцею (раніше СПТУ №7). Починав працювати в умовах переходу країни до ринкової економіки, довелося боротися за кожного випускника неповної середньої школи, при повному безгрошів’ї реформувати виробничу і навчально-виховну діяльність. І все це йому вдалося.

Із року в рік колектив ліцею тримає високий рейтинг серед 28 закладів ПТО Житомирської області. За підсумками атестації 2011 року ліцей посів 6 місце. Творчі роботи учнів ліцею завойовують призові місця не тільки в області, а й на Всеукраїнських рівнях.

Микола Євгенович — Заслужений працівник освіти України, відмінник освіти України, нагороджений відзнакою міста Новограда-Волинського, Орденом «Звягель», багатьма почесними грамотами.

Особливий дар, уміння поважати людей, слухати і почути, зрозуміти і при необхідності переконати, вимогливість, перш за все, до себе і до підлеглих, толерантність, внутрішня культура, турбота про дітей, сиріт, досконале знання своєї справи, високий професіоналізм допомогли Миколі Євгеновичу завоювати високий авторитет та повагу не лише серед колег по роботі, батьків, дітей, а й серед усіх, кому довелося працювати та спілкуватись з цією мудрою, цікавою людиною.

Дорогий Миколо Євгеновичу! Колектив Новоград-Волинського професійного ліцею, учні, батьки сердечно вітають Вас з почесним гарним ювілеєм! Ми віримо, що Ваша праця приноситиме і надалі гарні плоди. Тож прийміть наші сердечні вітання. Козацького здоров’я, удачі, достатку, радості від дітей та онука, гарних сонячних днів, добра і ласки ми просимо у Бога для Вас у цей святковий день.

Нехай ніколи не остудиться Ваше гаряче серце, не зламають Вашої одержимості ніякі вітри і буревії. Втішайтеся цим насиченим на події етапом свого життя. Працюйте, творіть, радійте кожному прожитому дню, дихайте на повні груди, бо саме таким як Ви підкоряється доля.


З повагою колектив ліцею, учні, батьки



1 апреля — золотая свадьба у Сергея Георгиевича и Галины Филипповны ОРЛОВЫХ


Прожито много разных дней, дней горьких, радостных, счастливых. И вот настал ваш юбилей — один из самых дней красивых. И, поздравляя вас, мы просим: годам сдаваться не резон, ведь пятьдесят — ещё не осень, а только бархатный сезон.


С наилучшими поздравлениями дети и внуки



1 квітня святкує 75-річний ювілей найдорожча на світі людина, коханий чоловік — Костянтин Михайлович ВЛАДИЧУК


Бажаємо, щоб мрії збувалися, щоб доля доброю була, удача всюди посміхалася, в душі завжди весна цвіла. Хай буде життя твоє схожим на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що ти у нас є.


Дружина Світлана, дочка, син, онуки



29 березня вітаємо нашого дорогенького синочка, братика, люблячого хрещеника Павлика Силіна з села Дідовичі


Сонечка, веселки, дощику рясного, і з казки феї, й котика м’якого, радісних усмішок, квіточок гарненьких, вогника і зіроньки у очах ясненьких. Метеликів в полі, яблучок в садочку, щастячка великого в кожному куточку. Тортиків, тістечок й ласощів багато, бо твій перший рочок — неповторне свято.


З любов’ю мама, тато, братик Діма, хрещені



31 березня міське споживче товариство вітає з 55-річним ювілеєм заступника голови правління Ганну Василівну ДЕМИДЮК


Всього, що найкращого в світі буває, для вас, наша люба, ми щиро бажаєм. Бажаєм вам спокою й миру в родині, щоб щастя всміхалось при кожній хвилині. Тепла і поваги — від добрих людей, любові та щедрості — від внуків й дітей. Бажаєм прожити у силі й здоров’ї ще многії літа щасливої долі. Хай Мати Пречиста стоїть на сторожі, Господь у щоденних ділах допоможе!



3 апреля поздравляем с 30-летним юбилеем Виталия Владимировича ПЕЛЕШКА


С любов’ю жена Наталья и сын Игорь



30 березня вітаємо з ювілеєм любу матусю та бабусю Катерину Сергіївну ЯХИМОВИЧ


Мамо, матусе, голубко сизенька, як же тебе привітати, рідненька? Як руки невтомні твої вшанувати, як зробити, щоб довго з нами була ти. Все в цьому світі можна придбати, тільки єдина у кожного мати. Боже, пошли їй сили й здоров’я, щастя у дітях, ясного неба, більш для матусі нічого не треба.


З любов’ю дочка, зять, онуки



3 квітня — 16 років Юлечці Олександрівні СТЕПАНЮК


Щастя тобі зичим, ніжності, тепла, море щирих друзів, здоров’я та добра. Хай крокують поруч вірність і кохання, здійсняться всі мрії, задуми й бажання.


Бабуся Юля, дідусь Дмитрій



2 квітня виповнюється 6 років Тетянці ПРИЛУЦЬКІЙ


Люба наша донечко, щире весняне сонечко. З днем народження вітаємо, щастя, здоров’я, успіхів бажаємо! Хай небо сміється тобі голубе, хай щастя дорогу трояндами стелить. І промені сонця цілують тебе. Ми дякуєм Богу, що ти у нас є. Хай силу і радість тобі він дає.


З любов’ю мама, папа, братик, бабусі, дідусь



У квітневий День сміху святкує свій 70-річний День народження наш активний дописувач, пенсіонер, Володимир Улянович ДАНИК.


Колектив газети вітає ювіляра з Днем народження і зичить йому творчих успіхів на ниві слова. Для шанувальників нашої газети подаємо черговий доробок автора про наше сьогодення...



2 квітня святкує День народження депутат міської ради від Народної Партії, голова профспілки працівників освіти Василь Іванович НЕУК


Своєю працелюбністю, діловитістю, чуйним і уважним ставленням до людей Ви завоювали авторитет і повагу у місті. Прийміть щирі і сердечні вітання в цей святковий день. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, витримки та наснаги для активної діяльності у громадському житті Новограда-Волинського.


З повагою виконавчий комітет міської організації Народної Партії



50 — это много и мало, это в жизни проложенный путь.

1 апреля встречает юбилей Валентина Павловна БЕСЦЕННАЯ


Не всегда были розы в дороге, но с неё никуда не свернуть. Было трудно, но ты не сдавалась, было больно — не хныкала ты. И всегда ты собой оставалась, и порою сбывались мечты. Быть такою тебе мы желаем много лет, много радостных дней. С Днём рожденья тебя поздравляем, будь здорова, душой не старей!


Кумовья Волк, Кравчук


 

подяка


Щиро дякую Володимиру Михайловичу та Петру Михайловичу Литвинам, які допомогли у нашій біді. Мій син, Олександр Філіповський, вже 10 років інвалід І групи. В Новограді його так побили, що він місяць був у комі і довгий час не розмовляв. Ніхто не давав гарантії на його життя, а він воскрес. Я зверталася за допомогою в різні інстанції, але одні відписки. І злочинці не покарані, а Олександра треба лікувати.

Дякувати Господу Богу, що у нас є такі земляки з добрим, чуйним серцем. Володимир Михайлович подарував Саші ноутбук і велотренажер, на якому він займається. Дай Боже міцного здоров’я вам і вашим сім’ям.


Р.І.Філіповська


 

подяка


Час біжить невпинно, от уже промайнуло 25 років від дня заснування Новоград-Волинської міської організації ветеранів. За ці роки організація і зміцніла, і виросла. Засновниками цієї організації були поважні люди міста В.М.Самойлюкевич, В.Д.Тишинський і багато-багато членів цієї організації, які, на жаль, пішли вже з життя.

Молодість завжди бурхлива і безтурботна, а коли приходить старість — то стає журливо і неспокійно. А ще підводить здоров’я, самотність і невпевненість у завтрашньому дні, коли немає на кого надіятися, — ні на державу, ні на друзів. Але світ — не без добрих людей. Так, вже більш ніж два роки поспіль, Новоград-Волинській міській організації ветеранів допомагає Міжнародний благодійний фонд «Древляни» і його відповідальний голова В’ячеслав Іванович Стасюк. Він із синівською любов’ю відноситься до людей похилого віку. Допомагає коштами, продуктами, технічними матеріалами. Інвалідний візок доставив Ніні Михайлівні Денисюк, кухонний комбайн — багатодітній сім’ї Голяків, слуховий апарат — інваліду ВВВ. Виділив кошти до Дня людей похилого віку, до Дня Захисника Вітчизни, до Дня інваліда, Дня Перемоги.

Ветерани міста і району дуже вдячні голові Міжнародного благодійного фонду «Древляни» В.І. Стасюку і бажають йому міцного здоров’я, сімейного благополуччя і надалі не втратити чуйність до чужої біди.


З повагою Г.ПАЛІЙ, голова ради ветеранів м’ясокомбінату


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ГЕРАСИМЧУК Зоньку Силівну — 31.03.1930 р.н.

ШАРОВА Павла Миколайовича — 03.04.1924 р.н.

ТРОФІМЧУКА Василя Степановича — 05.04.1923 р.н.

РЕДЧИЦЯ Олександра Миколайовича — 02.04.1961 р.н.

ЩАВІНСЬКОГО Сергія Дмитровича — 02.04.1961 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни