БУВАЛЬЩИНИ ВІД НАШИХ ЧИТАЧІВ

ПРИКОЛОЛИСЯ
Якось два студенти обзавелися сокирою, дошкою, подертим светром і фарбою кольору артеріальної крові. Один студент прив’язав до спини дошку і надягнув поверх неї светр. Другий студент засадив у дошку сокиру. На светр налили побільше фарби.
Потім «жертва» лягла на живіт перед ліфтом на своєму поверсі. Через деякий час відкрилися дверці ліфта і пролунав моторошний вереск жінки. Студент, зрадівши цьому ефекту, підвівся і перемістився на поверх вище, де зайняв наступну позицію. Історія повторилася…
У цей час очевидці почали дзвонити до міліції, котра одразу примчалася в гуртожиток. А там збуджений натовп кричить: «На сьомому поверсі хлопець із сокирою у спині!» — «Та ні, на третьому!» — «На якому третьому?! На шостому!». Так і не зрозумівши, чи то весь гуртожиток завалений трупами, чи то труп один і його тягають поверхами, міліція приймає «соломонове» рішення: почати огляд з верхнього поверху і поступово йти донизу.
Двері ліфта, на якому приїхала міліція, відкрилися саме в той момент, коли «труп» зручненько влігся саме на цьому поверсі…
Лариса ДЬОМІНА

ТЕЛЕВІЗОР В АВТОБУСІ
Пам’ятаю цікавий випадок у автобусі. У ньому був телевізор і там показували «Володаря перснів». Ті люди, які заходили до салону, спочатку не бачили цей телевізор, а чули тільки звук. І ті люди, які стояли біля самого входу, не бачили цей телевізор.
Цікаво було дивитися на реакцію людей, які не знали про телевізор, але чули звук. Наприклад, у фільмі був дощ з громом, і пасажири, які стояли і не бачили чистого неба поза маршруткою, подумали, що на вулиці почався дощ. У якійсь зі сцен у озера Фродо не хоче, щоб воїни Фараміра вбивали Голлума, і кричить Фараміру: «Стійте! Зупиніться! Благаю вас, зупиніться!».
Люди, які не бачили телевізора, відразу стали смикати водія, щоб він зупинився, тому що хтось терміново хоче вийти з маршрутки. Смішно було.
Жанна РУТІВСЬКА

ДОРОГОЦІННИЙ НАПІЙ
Одного разу спостерігала за такою ситуацією. Отже, їдемо в тролейбусі, а на одній із зупинок заходять два мужичка, з виду років по 45-50.В одного з них — пакет «боссовський» з трилітровою банкою. По їхній розмові було ясно, що вони везуть щойно вигнану домашню самогонку. І тут, як на зло, пакет висковзує з рук і банка розбивається, але все залишається в пакеті. Один з чоловіків у паніці кричить до водія, щоб той зупинив тролейбус та зачекав його. А тим часом всі пасажири завмерли в очікуванні того, що буде далі. А далі було от що: мужик повертається через хвилину з памперсом у руці, та, не довго думаючи, запихає його в пакет. Памперс, звичайно, зробив своє діло і увібрав усю рідину. Чоловікк радий, що зберіг дорогу самогонку, витягує памперс із пакета. І тут серед пасажирів вибухнув шалений регіт, коли вони побачили вираз обличчя розчарованого чоловіка в котрого самогонка перетворилася в гель. Але повернути втрачене вже неможливо.
У мене настрій після побаченого був цілий день просто неперевершений!
Оксана ТУЛЬЧЕНКО

НЕВДАЛА РИБАЛКА
Якось мені моя знайома розповіла таку історію. Одного разу вона ходила біля річки і бачила, як парочка «алканавтів» їхала на так звану рибалку. І тут сталася фатальна історія: завдяки невдалому маневру одного із чоловіків, сумка падає з велосипеда, і всі пляшки з горілкою розбиваються. Рибалки довго мовчки дивилися на те нещастя. Коли моя знайома через короткий час поверталася назад, то на місці «трагедії» стояв букет польових квітів.
Тетяна ПЛУЖНИК