ВІТАННЯ 16/2012

ВІТАННЯ 16/2012















































19 квітня — славний ювілей у прекрасної людини, директора школи-родини №2 Любові Георгіївни ГАРБОВСЬКОЇ


Усім колективом ми Вас вітаємо, щастя, здоров'я й удачі бажаємо, хай радість приносить Вам кожна година, від горя хоронить молитва свята, щасливою буде життєва стежина для Вас і родини на довгі літа. Добрий майстер Ви в роботі і порадник у житті, ви розрадите в скорботі, не забудете в біді, Вашу мудрість знаєм ми, цінуємо Ваш досвід, шана в Вас поміж людьми І поваги досить. Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани, всякий день й усякий час гордимось ми Вами.


З повагою трудовий, учнівський та батьківський колективи школи-родини №2



19 квітня святкує 60-річний ювілей коханий чоловік та турботливий татусь, дідусь Володимир Петрович ГРИЦИК


Сьогодні рівно 60 у Вашому житті минає, а скільки їх ще на шляху, — про це ніхто не знає. Тож зичимо в здоров’ї вік довгий прожити, щоб усіх на сторіччя запросити могли, щоб у мирному небі Вам сонце всміхалось, а всі Ваші мрії та плани збувались. Хай здоров’я, щастя і достаток сиплються, як липи цвіт, хай малює доля з буднів свято, а Господь дарує ще багато літ!


З любов’ю кохана дружина, сини, невістки, онуки



25 апреля поздравляем с 60-летним юбилеем нашу любимую жену, маму, бабушку Нину Васильевну ОПАНАСЮК


Это круглая в жизни дата, твой торжественный юбилей. Значит много от жизни взято, ещё больше отдано ей. Счастья тебе земного, радости, чтоб не счесть, и здоровья желаем много, не терялось бы то, что есть.


Муж Виктор, дети, внуки



24 квітня святкує свій ювілей наша рідна і кохана ненька Віра Антонівна Собкович


У День вашого, Матусе, ювілею, ми вас вітаємо великою сім'єю. Здоров'я й щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм щиро! Щоб більше радощів траплялося земних, щоб серце ваше, Мамо, не боліло, щоб радісним і довгим був ваш вік з добром, любов'ю, спокоєм і миром!


З повагою та любов'ю чоловік, діти та онуки



23 квітня святкує свій День народження директор ЗОШ №9, депутат Новоград-Волинської міської ради від Народної Партії Віктор Кузьмович Мельник


Віктор Кузьмович — відома, авторитетна в місті людина, вірою і правдою служить міській громаді, її інтересам.

Протягом багатьох років щедро ділиться знаннями, мудрістю зі своїми учнями, виховуючи молоде покоління українських громадян.

Бажаємо, щоб підгрунтям життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров'я, серце, сповнене любові і добра, натхненна думка і щирі почуття.


З повагою Виконавчий комітет міської організації Народної Партії



21 квітня святкує ювілейний День народження чарівна жінка, талановитий організатор, вмілий наставник та порадник, головний лікар Новоград-Волинського міськрайонного стоматологічного медичного об'єднання Галина Володимирівна Красічкова


З-поміж багатьох щирих слів прийміть і наші сердечні вітання з нагоди Вашого ювілейного Дня народження! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров'я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!


З повагою колектив об'єднання



19 квітня вітаємо з Днем народження Володимира Івановича ГАЛАГАНА


Хай довго всміхається сонце і небо, хай Бог береже тебе, любий, весь час. Та іншого щастя нам більше не треба, живи тільки, рідний, із нами й для нас.


Дружина, рідні, близькі



24 квітня святкує своє 75-річчя Віталій Йосипович ОСТРОВСЬКИЙ із села Олександрівки


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. В житті — ні смутку, ані бід, — живіть до ста щасливих літ.


З любов’ю дружина, 2 сини та 2 дочки з сім’ями і 7 онуків



подяка


Щиро дякуємо депутату міської ради від Народної Партії Юрію Левоновичу Мірзабекяну за придбання інвалідного візка для мого чоловіка Віктора Олександровича Павленка. Нехай у вашу оселю ніколи не постукає лихо. Здоров’я, щастя та благополуччя вам і вашій родині.


Сім’я Павленків


 

подяка


Щиро вдячна директору Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу Миколі Дмитровичу Горбатюку за надання допомоги на безкоштовне медичне обстеження моєї доньки Оксани.


Наталія Вікторівна СТАСЮК


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ДАНЮКА Івана Григоровича — 20.04.1925 р.н.

ЛАДІКОВУ Марію Петрівну — 21.04.1921 р.н.

ДЕЙНЕКУ Феофіна Зіновійовича — 22.04.1925 р.н.

ТКАЧУКА Олександра Климентійовича — 22.04.1923 р.н.

КУЗЬМЕНКА Василя Никифоровича — 23.04.1926 р.н.

КОЖЕМ’ЯЧЕНКА Миколу Семеновича — 25.04.1919 р.н.

ДРИБАСА Володимира Івановича — 20.04.1948 р.н.

МАКСИМОВИЧА Олександра Анатолійовича — 22.04.1964 р.н.

ВОЛОБУЄВА Володимира Анатолійовича — 23.04.1965 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни