ХТО З НИХ СТАНЕ «МІСТЕРОМ ІКС-2012»?

ХТО З НИХ СТАНЕ «МІСТЕРОМ ІКС-2012»?

Примхлива весна, як справжня жінка, витримала паузу, щоб її зажадали по-справжньому, і таки прийшла до нас. Хоч і не балує, прискіпливо даруючи сонячне тепло, але в повітрі все ж вгадується очікування чогось нового, свіжого, надзвичайного, що притаманне лише для цієї пори року. Підготувалися до весни і у Палаці культури — тут весняний сезон відкриває конкурсна програма «Містер-Ікс».


Як розповіла режисер програми Тетяна Музика, останніми роками конкурсний відбір проходить із великими складнощами. Через нестачу учасників довелося навіть зробити вимушену перерву в організації. Цієї весни очікування нарешті виправдалися — претенденти на титул «Містер Ікс», обіцяє пані Тетяна, «те, що треба»: високі, стрункі, майже усі є студентами місцевих навчальних закладів. «Містери» хоч і встигли переконатися, що головна сцена міста — це не актовий зал у рідній школі, проте не спасували, як деякі їх попередники, і мають намір вистояти до переможного кінця. Обіцяють серенади, пристрасні танці та освідчення — усе задля жінок. Що з цього вийде — приходьте побачити у неділю, 22 квітня, до Палацу культури. Початок конкурсу — о 17 годині. «Звягель» же пропонує познайомитися з учасниками «Містер Ікс-2012» просто зараз, на сторінках нашої газети.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Юрія ЗУБРИЦЬКОГО, фотостудія «Світлина»
Фото надані РА «Креатив»

Андрій АЛЕКСІЙЧУК:
— Закінчую дев’яту школу, у майбутньому мрію стати лікарем, адже переконаний, що здоров’я дарує людині повноцінність життя. Найкращою і наймилішою жінкою у світі вважаю рідненьку маму. Жінки — це Божі творіння, подібні ангелам, вони дарують нам наснагу і сили здійснювати мрії, досягати різних, часом непередбачуваних, вершин. Хочу висловити подяку Ларисі Павлівні Федорчук, котра мене підтримує та готує до конкурсу.
Ігор ГАРБОВСЬКИЙ:
— Моя майбутня професія пов’язана з медициною. Саме цій сфері планую присвятити своє життя. Жінки подобаються розумні та сексуальні, з почуттям гумору, вмінням підтримати цікаву розмову. Жінка — це символ ніжності, кохання, материнства. Тож закликаю чоловіків оберігати представниць прекрасної статі, надихати їх, дарувати душевну гармонію.
Тімур АБУБАКАРОВ:
— Мрію реалізувати усі свої починання, стати архітектором. Зараз навчаюсь у професійному ліцеї, беру активну участь у житті навчального закладу та міста. Прагну бачити Україну процвітаючою, успішною країною, а для цього усі ми повинні докласти максимум зусиль та власних талантів. Звичайно, жінок люблю, поважаю та захоплююсь їхньою вродою.
Владислав СОПРОНЧУК:
— Я навчаюся на другому курсі у професійному ліцеї, де здобуваю професію столяра та різьбяра по дереву та бересті. Мрію стати майстром своєї справи, адже вона мені надзвичайно до вподоби, мати гідний заробіток. Вважаю, що жінка — найкращий дарунок природи нам, чоловікам. Ми не уявляємо своє життя без вас, любі й дорогі наші половинки!
Володимир АЛЕКСЕЄНКО:
— Працюю хореографом у Яруні, а також балетмейстером у народному дитячому ансамблі «Веселка», танцюю у народному ансамблі пісні і танцю «Полісся». Мрію стати видатним хореографом. Головна жінка у моєму житті — мати, саме їй завдячую всім, чого я досяг. Усім чарівним і гарним бажаю такими ж залишатися завжди, бути коханими!