ГЛОБАЛЬНІ ПЛАНИ ГІПЕРМАРКЕТА-РЕКОРДСМЕНА

ГЛОБАЛЬНІ ПЛАНИ ГІПЕРМАРКЕТА-РЕКОРДСМЕНА

9 ТРАВНЯ У ЖИТОМИРІ ВПЕРШЕ ВІДБУДЕТЬСЯ ВИСТАВКА ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ
Торговельно-розважальний центр «Глобал.UA» є тричі рекорд­сменом Книги рекордів України. В області немає іншого подібного закладу, що міг би позмагатися із комплексом за кількістю відвідувачів, адже щодня це понад 30 тисяч людей. І не лише тому, що ТРЦ — зручне місце для шопінгу та відпочинку на будь-який смак. Тут постійно організовують ще й потужні розважальні заходи. Ось і 9 травня ТРЦ «Глобал.UA» обіцяє видовищне святкування Дня Перемоги — масштабними планами та підсумками роботи керівництво поділилося із журналістами під час прес-конференції, що відбулася 28 квітня у Житомирі.

— Найбільший торговельно-розважальний комплекс Житомирщини входить у п’ятірку гіпермаркетів України і є серед них четвертим за площею, — розповів генеральний директор «Глобал.UA» Микола БІРЮЧЕНКО. — Нині ми досягли мільйон відвідувань щомісяця, у нас діє сімсот контрактів, а об’єм інвестицій за чотири роки роботи склав понад 500 мільйонів гривень.
Серед останніх здобутків «Глобал.UA» є відкриття кінотеатру «Мультиплекс» (вміщує п’ять кінозалів), автостанції, другого мережевого супермаркету. До речі, вперше в Україні на території одного комплексу діють одразу два мережевих супермаркети — «Караван» та «Еко-Маркет». Рівень заповнюваності торгової площі, за словами директора, безпрецедентний — 60 тисяч квадратних метрів території заповнені на 95 відсотків.
До таких переконливих показників комплекс остаточно «підтягнули» нові потужні об’єкти, презентація яких запланована найближчим часом. У серпні-вересні, зокрема, прогнозують відкриття грандіозного дитячого розважального центру «Острів скарбів», другого за масштабами в Україні.
Також у найближчій перспективі — відкриття оптового торгового ярмарку сільськогосподарської продукції, піцерії «Маріо» та організація фан-зони до Євро-2012, а вже у вересні — боулінг-центру та Парку сімейного відпочинку «Атракціон-сервіс». У великих українських містах сьогодні вже діє шість подібних величезних парків, у Житомирі планують відкрити другий за площею комплекс, після Донецька. Усі ці відкриття «Глобал.UA» готує до свого четвертого дня народження, який традиційно і помпезно святкує на початку осені.
Приємну новину сповістила директор «Глобал ICE» Наталія ЙОСАВА. За її словами, ковзанка перестала бути диковинкою для житомирян та гостей з інших міст області, тепер тут активно працюють над розвитком спортивного напрямку — нещодавно створено обласну федерацію фігурного катання. Відтепер із дітьми займатимуться професійні тренери з Житомира та Києва, а фігуристи отримуватимуть спортивні розряди.
Вже 2 червня, до Дня захисту дітей, відбудеться перший відкритий Житомирський чемпіонат з фігурного катання, куди з’їдуться фігуристи з усієї України — понад 30 учасників. До участі у чемпіонаті організатори запрошують меценатів, адже на льоду планується грандіозна шоу-програма.
До речі, стабільно тренуються на ковзанці хокейні команди з різних міст Житомирщини, серед яких і новоград-волинські аматори-хокеїсти. Увага до цього зимового виду спорту свідчить про відродження хокейного руху в області, який нині особливо потребує нагальної підтримки на місцях. Керівництво житомирської ковзанки, до речі, у приклад поставило Малин, де за підтримки спонсорів створено належні умови для тренувань хокеїстів узимку.
9 травня ТРЦ «Глобал.UA» (Київська, 77) запрошує усіх на святкування Дня Перемоги. Цьогоріч до акції доєднався 8-ий армійський корпус — вперше у Житомирі буде організовано потужну виставку військової техніки. Як розповів перший заступник командира корпусу, генерал-майор В’ячеслав НАЗАРКІН, на виставці буде представлено тринадцять одиниць військової техніки, фахівці знайомитимуть охочих із її технічними характеристиками, заплановані показові виступи розвідників, стрибки парашутистів. Крім того, організатори обіцяють багато «солдатських» конкурсів. Наприклад, хто швидше справиться із командою «Підйом!», заправить ліжко чи скуштує солдатської каші. До речі, польовою кухнею військові пригощатимуть як запрошених ветеранів, так і усіх бажаючих.
Для винуватців свята та переможців конкурсів обіцяють подарунки від «Глобал.UA», а ще гарантують чудові враження усім та гарний приклад того, як потрібно організовувати цікаві святкові заходи. Новоград-волинців теж чекають на святі.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Віктора ТИМОЩУКА