ХРОНІКА 23/2012

ПІДЗАПРАВИЛИСЯ
Днями на пульт чергового Новоград-Волинського МВ надійшло повідомлення про те, що в неділю в с.Гульськ із тракторів, що належать одному з приватних підприємств, шляхом вільного доступу невідомим злито та викрадено 80 л дизельного пального.
За підозрою у скоєнні злочину працівники міліції затримали двох чоловіків, які працювали трактористами на даному підприємстві.
НАРКОТИКИ НА ПРОДАЖ…
2 червня працівники Новоград-Волинського міськвідділу в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання у непрацюючого жителя райцентру виявили подрібнену рослинну масу зеленого кольору вагою близько 20 г. У подальшому в оселі 40-річного чоловіка було вилучено ще близько 320 г наркотичної сировини, яку власник зберігав з метою збуту.
КРИВАВЕ ПОЛЮВАННЯ
У лісовому масиві на околиці села Народицького району Житомирської області 33-річний місцевий житель, під час незаконного полювання, з власної необережності пострілами із зареєстрованої мисливської рушниці поранив у голову 20-річного хлопця, мешканця цього ж району. Останнього госпіталізовано, а у стрілка вилучено зброю.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.128 КК України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).
«Рупор Житомира»

П’ЯНИЙ ВІДВІДУВАЧ КАФЕ ЗАСНУВ ЗА СТОЛОМ РАЗОМ З… ДИТИНОЮ
У Житомирі чоловік, перебравши спиртного, заснув за столиком кафе, де відпочивав разом з... трирічною дитиною. Маленька дівчинка сиділа біля чоловіка, коли той спав.
Таку незвичну картину застали працівники Державної служби охорони, яких викликала охорона закладу, повідомляє УДСО при УМВС України в Житомирській області.
Правоохоронці негайно розбудили п’яного. Чоловіка обурило те, що хтось посмів порушити його сон, і він почав агресивно поводитись, нецензурно лаятись та ще й намагався спровокувати бійку з правоохоронцями.
За мить чолов’ягу вгамували та разом з дитиною доставили до Богунського райвідділу міліції для подальшого протверезіння та з’ясування обставин події.
УМВС України в Житомирській області