ВКЛОНІМОСЬ ЛЮДСЬКІЙ ДОБРОТІ

Важливо не те, який фах у людини чи який чин вона обіймає. Головне, скільки ­доброти в її діях та порядності. Саме в цій невеликій статті мені хочеться поговорити про о.Миколая із Петро-Павлівської церкви.
Прихожанам приємно бувати на його службі. Отець Миколай не тільки виголошує молитви, читає проповіді, а й зв’язує це з сучасним життям, наводячи відповідні ­приклади (наприклад, про статус української мови).
Знає наша міська влада, що розпочато будівництво нового храму. А чи багато уваги приділили цьому питанню? Чи багато спонсорів знайшлося, щоб подати руку допомоги?
От і доводиться о.Миколаю, починаючи з узгодження проекту будівництва храму, займатися всіма справами будівництва. А це: «вибити» потрібний матеріал, організувати, в основному, пенсіонерів на розвантаження цегли і т.д. А що вже сам о.Миколай і повантажить і розвантажить привезений матеріал. Ця людина відмовилася навіть від зарплати, яку йому виділено в церкві. Мовляв, хай якась копійка йде на будівництво.
У ставленні до прихожан о. Миколай тактовний, він навіть не підвищить голос де й треба. На службі завжди подякує тим, хто пожертвував на будівництво. Отцю Миколаю від усіх прихожан хочеться подякувати за доброту до людей, сердечність, порядність.
Хотілось би, щоб більшість депутатів, приватних підприємців повернулися до цього храму обличчям і виступили спонсорами.
Запрошуємо усіх бажаючих у храм, а також можновладців, комерсантів, які б упевнилися, який у о.Миколая підхід до служби — зважений, тактовний, по духовному ­розумний.
Альбіна ВЕРЕМЄЄВА від імені прихожан Петро-Павлівського храму