ХРОНІКА 28/2012

КОМУ — СВИНІ, КОМУ — КОНІ…
Наприкінці червня до Новоград-Волинського МВ із заявою звернулась жителька с. Кануни, котра повідомила, що із її сараю невідомим викрадено порося вартістю
600 гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні даного злочину затримали 27-річного місцевого жителя, в якого викрадене порося вилучили та повернули заявниці.
А 5 липня у жителя с.Борисівка, викрали з пасовиська його коня. Працівники міліції злодія розшукали, ним виявився 16-річний житель-«конолюб» одного із сіл району. Тварину вилучили та повернули власнику.
ФУТБОЛКИ — ДО СПЕКИ!
2 липня дві невідомі особи вкрали у магазині «Персона», що по вулиці Соборності, дві футболки. Загальна вартість товару — 235 гривень. Працівники карного розшуку злодіїв знайшли. Ними виявилися досить таки немолоді жінки одного із сіл району: одній — 52 роки, другій — 55. Отакої!
МАБУТЬ, МЕТАЛ ТЯГАЛИ ВСЮ НІЧ
3 липня до міліції зателефонував мешканець міста і повідомив, що минулої ночі із його сараю невідомі викрали купу металобрухту. Як потім підрахував потерпілий, крадії завдали йому збитків на 2 тисячі 380 гривень. Нічних «металістів» розшукують правоохоронці.
ЧИСЛО «13» ЗЛОДІЯ НЕ НАЛЯКАЛО
5 липня, в обідній час, з одного із будинків району зникло 13 тисяч гривень. Про це повідомила потерпіла на пульт чергового міського відділу міліції. Оперативна група одразу виїхала на місце злочину. Однак по гарячих слідах крадія знайти не вдалося. Пошуки його тривають.
Цього ж дня до Новоград-Волинського МВ звернулась місцева жителька і повідомила, що з її квартири, через незачинений балкон, невідомим викрадено 400 гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 41-річну непрацюючу жительку райцентру, котра всі викрадені гроші встигла витратити на власні потреби.
СПРАВИ МАКОВІ
6 липня, під час відпрацювання операції «Мак-2012», працівники відділу незаконного обігу наркотиків затримали двох молодиків із опійними маковими головками. Як пізніше з’ясувалося, вони макове зілля вирізали на городі в одному із сіл району. Тепер непереливки буде і крадіям, і тому, хто їх ростив.
Цього ж дня правоохоронці затримали ще двох хлопців (один житель міста, другий — району), котрі на велосипеді перевозили стебла опійного маку. Куди велосипедисти «транспортували» наркотичну сировину — мають розповісти міліціянтам.
А 7 липня працівник дорожнього патруля по вулиці Леваневського, при поверхневому огляді, виявив у молодого чоловіка суміш зеленого кольору, схожу на марихуану.
За інформацією, наданою Новоград-Волинським МВ, підготував Микола МАРУСЯК