ВИБОРОЛИ I-ШЕ МІСЦЕ І КУБОК У МІЖНАРОДНОМУ ТАБОРІ ВІДПОЧИНКУ «КРЫНІЧКА-2012»

ВИБОРОЛИ I-ШЕ МІСЦЕ І КУБОК У МІЖНАРОДНОМУ ТАБОРІ ВІДПОЧИНКУ «КРЫНІЧКА-2012»

З 28 червня по 7 липня делегація членів міської громадської молодіжної організації «Лідер» Палацу дітей та молоді перебувала на 20-ій ювілейній зустрічі в Міжнародному таборі дружби дітей слов’янських народів «Крынічка» (Білорусь).
5 років ми відвідуємо цей маленький острів дитячого щастя на гостинній білоруській землі. І цього року, як і завжди, ми змогли здивувати, заворожити серця друзів з Білорусі, Росії, Литви, адже ми єдина команда, яка захищає честь України на міжнародному рівні.
І здивували, отримавши перше місце і кубок «Лучшему отряду Международного лагеря «Крынічка-2012». Відчуття неперевершені! Уявіть: ліс, озеро, голубе чисте небо, і поруч 300 дитячих посмішок, підняті вгору руки, і неповторне почуття єдності і гармонії.
А ще — прапор України, і сльози, які котяться, коли лунає гімн твоєї Батьківщини! Ми вибороли право називатися кращими, ми навчали української мови, розповідали про рідне місто, запалювали українськими народними танцями, пригощали гостей традиційними українськими стравами, проводили дискотеки, ранкові зарядки, брали активну участь в туристичних та спортивних змаганнях. Ми отримали 1-ші місця в міжнародних проектах: конкурсі флеш-мобів «20 лет вместе», конкурсі відеороликів соціального напрямку «Это наше дело», «Таланты земли славянской». Ми були найкращими в оформленні табірного місця, бо відчували себе командою, друзями, справжніми українцями, які вміють гідно представляти рідний край, державу.
А наш улюблений керівник Олена Костюк давно вже знайшла в таборі багато прихильників, вона організувала і провела мюзикл «Мы — дети «Крынічки», її було визнано найкращим керівником делегації від м.Новоград-Волинський. Дякуємо Дмитру Писоцькому, який вже не вперше відвідує «Крынічку» і допомагає нам у всіх творчих починаннях.
2 липня до нас завітала делегація на чолі з міським головою Загривим Володимиром Івановичем. Ми їх пригощали смачним борщем та традиційним українським салом, ділилися власними враженнями. Це ніколи не забудеться. Дякуємо за сприяння в організації поїздки до Білорусі заступнику міського голови Колотову С.Ю., управлінню освіти і науки міської ради Ільяховій О.В., а також особисто директору ПДМ Добровольній О.Х, яка завжди втілює наші творчі задуми в життя.
Будні нас не лякали — ані спека, ані комарі, ані приготування їжі на вогнищі не змогли зіпсувати гарний настрій. Ми насолоджувалися неймовірними хвилинами спілкування та всіляко демонстрували власні можливості. І як результат — 71 диплом отримано за нашу креативність, талановитість, позитив.
Ми, лідери, ведемо за собою однодумців, надихаємо їх на цікаві справи, вчимося долати труднощі та знаходити вихід у складних життєвих обставинах. Ми різні, але віримо в майбутнє нашого міста. До нових звершень і перемог, «Лідер!»
Андрій Черниш, Вікторія Бобер, Михайло Міщук, Ольга Савчук, Олександр Цимбалюк, Олександр Гуцалюк, Тарас Лавренюк, Таїса Папенчук, Олена Шевчук, Віталій Гатаулін, члени МГМО «Лідер»