СВЯТКУЙМО ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ РАЗОМ!

24 серпня українці відзначають 21-шу річницю незалежності нашої країни. Запрошуємо всіх новоград-волинців та гостей міста долучитися до святкових заходів з цієї нагоди.
Традиційно розпочнуться заходи 24 серпня, о 10 годині, із покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку представниками влади міста, району, військовослужбовців, політичних партій, громадських організацій, громадськості. Далі, о 10.15 год., делегація разом із молоддю міста, яка нестиме велике жовто-блакитне полотнище — символ Державного Прапора, покладе квіти до пам’ятника Лесі Українці. Запрошуємо всіх новоград-волинців приєднатися до делегації та разом з усіма покласти квіти до пам’ятників одних із найвеличніших діячів нашої країни.
О 10.30 год. за підтримки та організації Благодійного фонду Володимира Литвина «Майбутнє Полісся» відбудеться міський квест «Місто щасливих сімей». Розпочнеться захід біля офісу фонду (вул.Лесі Українки, 1а).
З 15 години в Парку культури і відпочинку діятиме виставка місцевих майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Працюватимуть торгові точки, атракціони.
О 16 годині у мікрорайоні «Смолка», на вул.Максимова, Нейсалова відбудеться урочисте відкриття меморіальних дошок на честь земляків, які загинули в Афганістані. У заході візьме участь відомий гурт афганської пісні «Рикошет».
З 17 до18 години у Парку культури і відпочинку для всіх бажаючих гратиме муніципальний духовий оркестр. А з 18 години тут розпочинаються урочисті вітання та святковий концерт. З 20 години біля Парку культури та відпочинку на гостей свята чекають спортивні заходи: перетягування вантажівки із занесенням результату у Книгу рекордів України, показові виступи спортсменів міста, військових. Далі — для молоді — святкова дискотека.
Тож збирайтеся родинами, з друзями та приходьте на свято. Гарний настрій вам гарантовано.