ДІТИ — ПРО КАНІКУЛИ

До «Хатинки-веселинки» завітали звягельчата і розповіли, як вони провели літні канікули:
Артем, 6 років:
— Я йду у перший клас! Вже купили ранець, шкільну форму і нові туфлі. Трохи боюся. Але у моєму класі буде два моїх друга. Обіцяю добре вчитися! А ще я перший раз був на морі. Воно таке велике, як у телевізорі.
Миколка, 7 років:
— А я був у бабусі й діда в селі. Ми ходили з дідом на рибалку, пасли корів. Трохи грав на комп’ютері. А ще читав книжку, щоб не забути букви.
Іринка, 9 років:
— Ми з батьками їздили до моря. Як там добре, ми купалися, засмагали, були на екскурсії у дельфінарії. Нехай би літо ще продовжувалося і відпустка батьків теж, бо самій вдома нецікаво і сумно.
Настя, 13 років:
— Канікули чекала з нетерпінням. Адже уроки забирають багато сил. Відпочивала у бабусі в селі, трохи у місті. Ходила з подружками засмагати на річку. А ще у мене народився маленький братик, і я допомагала мамі його доглядати. Прочитала кілька книжок, які задавали на канікули, — буде легше, коли почнуться заняття у школі.
Максим, 14 років:
— Ми з батьками два тижні відпочивали у Карпатах. Був також у бабусі в селі, допомагав їй, відпочивав з друзями. А ще відвідував репетитора з німецької мови, бо мрію вивчити її досконало — у майбутньому знадобиться.
Андрій, 15 років:
— Літо проминуло швидко. Разом з друзями ходили на річку, грали у футбол. А ще я допомагав старшому братові на будівництві — такий собі підробіток. Вистачило на спортивну форму, кросівки і новий портфель. От якби у місті було більше місць, де можна відпочити з користю на канікулах. Думаю, мене підтримають більшість школярів.