У ФІНАЛІ КУБКА ЛИТВИНА — КОМАНДА З ЙОГО МАЛОЇ БАТЬКІВЩИНИ

У ФІНАЛІ КУБКА ЛИТВИНА — КОМАНДА З ЙОГО МАЛОЇ БАТЬКІВЩИНИ

На Новоград-Волинщині триває Кубок на приз Голови Верховної Ради України Володимира Литвина, учасниками якого стали 19 футбольних команд району. За підсумками попереднього ­етапу, до чвертьфіналу пробилися ФК «Орепи», ФК «Пилиповичі», ФК «Слобода-Романівська», ФК «Чижівка», ФК «Гульськ», ФК «Федорівка», «Поліссяметал» і ФК «Несолонь».
\"У

Чвертьфінальні ігри минули в напруженій боротьбі — у двох парах, щоб визначити переможця, довелося проводити серії післяматчевих пенальті. Так, у матчі між ФК «Пилиповичі» та ФК «Орепи» після нічиєї 1:1 одинадцятиметрові удари влучніше виконали гравці з Ореп, які перемогли 6:5. ФК «Гульськ» і ФК «Федорівка» були результативнішими в основний час гри — 2:2. Натомість у серії пенальті команда з Федорівки «всуху» розбила команду з Гульська — 3:0. В інших протистояннях було зафіксовано такі результати: ФК «Слобода-Романівська» — ФК «Чижівка» — 2:0, «Поліссяметал» — ФК «Несолонь» — 1:0.
За підсумками півфіналів, що відбулися 8 вересня, до вирішального матчу, в якому й буде визначено переможця Кубка, пробилися ФК «Слобода-Романівська» (перемогли ФК «Орепи» — 2:0) і «Поліссяметал» (перемогли ФК «Федорівка» — 1:1, по пенальті — 4:3).
Фінал відбудеться цієї суботи на міському стадіоні «Авангард». Очікується, що гру особисто відвідає Голова Верховної Ради України Володимир Литвин.