Хроніка 38/2012

ВИКРАДЕННЯ ЄВРО ТА ЗОЛОТИХ ПРИКРАС
14 вересня до чергової частини Новоград-Волинського міського відділу міліції зателефонувала місцева жителька, котра мешкає по вулиці Пушкіна, і повідомила, що її квартиру цього дня пограбували.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна бригада. Працівники міліції з’ясували, що до квартири злодій проник в обідню пору, зламавши вхідний замок на дверях, викравши
50 євро і золоті вироби на суму близько 10 тисяч гривень. У квартирі були виявлені певні речові докази, які крадій залишив, очевидно, поспішаючи покинути місце скоєння злочину. Слідство за даною справою триває.
Цього ж дня до міського відділу надійшла письмова заява від мешканки міста, котра проживає по вулиці Богуна. Жінка повідомила, що кілька днів тому в її оселі перебувала знайома дівчина, яка живе по вулиці Войкова. Саме в цей час із будинку зникли золоті прикраси на суму близько 3 тисяч гривень. На причетність до крадіжки дану особу перевіряють.
НАЇЗД НА ПІШОХОДА
15 вересня, близько другої години, поблизу села Броницька Гута 16-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом марки «Вайпер ZS» (не маючи документів на право керування), здійснив наїзд на однолітку-односельчанку, студентку 2-го курсу Коростишівського педагогічного коледжу, котра рухалася в попутному напрямку.
Внаслідок ДТП дівчина отримала ряд тілесних ушкоджень і була доставлена до реанімаційного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО. Ведеться слідство.
ПОКИ ГОСПОДАРЯ НЕ БУЛО ВДОМА…
17 вересня до міліції звернувся мешканець села Чижівки і повідомив про те, що, поки його не було вдома, хтось викрав його велосипед, продукти харчування і гроші в сумі 1 тисячі гривень.
Наступного дня подібна крадіжка сталася в місті по вулиці Пархоменка. Щоправда, у цьому випадку було викрадено 120 гривень та 5 доларів США. Проводиться перевірка.
КОНОПЛІ НА ГОРИЩІ
17 вересня, під час відпрацювання та проведення операції «Мак-2012», працівники міліції виявили на горищі в мешканця міста (вул.Довженка) рослини зеленого кольору зовні схожі на коноплю. Як пояснив винуватець, рослини він зберігав без мети збуту.
ВАНДАЛИ
17 вересня на чергову частину міського відділу надійшла письмова заява від пенсіонера, жителя Новограда-Волинського, про те, що в період із 25 серпня по 16 вересня цього року хтось із могили його рідних, котрі поховані на міському кладовищі, що по вулиці Чехова, викрав металеві ланцюги з бронзовими надставками.
А.ПАВЛІЧЕНКО, начальник Новоград-Волинського МВ УМАС України в Житомирській області, підполковник міліції