Каратисти входять у сезон

Каратисти входять у сезон

16 вересня у Києві відбувся Міжнародний чемпіонат із кіокушин-карате, на якому помірялися силами понад дві сотні спортсменів. Учасниками турніру стали шестеро каратистів із Новограда-Волинського і району, яких супроводжував на змагання тренер Володимир Гусєв.
Найбільш вдало серед новоград-волинців виступила Альона Капустинська, котра у категорії 16-17 років здобула друге місце. Бронзовими призерами стали Віталій Лоренц (категорія 13-14 років) та Степан Забережний із села Кожушки (14-15 років). А наймолодший у команді зі Звягельщини — шестирічний Вадим Олійник — був удостоєний грамоти за волю до перемоги.
Ще двоє — Дмитро Бондарчук і Ярослав Тарнавський — провели на змаганнях по два поєдинки, але до боїв, у яких визначалися призери, не дісталися.
Цікаво, що турнір проводився за підтримки Ельбруса Тедеєва — олімпійського чемпіона, триразового чемпіона світу, чемпіона Європи з вільної боротьби. Без сумніву, що особиста присутність титулованого спортсмена на змаганнях надихнула молодь на нові перемоги.
«Це був перший турнір у новому навчальному році. Його проводили добре знайомі нам спортсменки з міста Ірпеня. Тож змагання нам сподобалися», — поділився враженнями тренер Володимир Гусєв.
Олег БРЮХАНОВ