«Молодь. Віра. Мораль»

«Молодь. Віра. Мораль»

З метою обговорення актуальних проблем сучасної молоді у читальному залі міської центральної бібліотеки відбулась година спілкування на тему «Молодь. Віра. Мораль».
На зустріч із фахівцями були запрошені студенти професійного ліцею та економіко-гуманітарного коледжу. Директор новоствореного молодіжного центру Людмила Ковба ознайомила присутніх із роботою молодіжного центру, в якому можна цікаво і змістовно провести своє дозвілля, запросила студентів стати активними учасниками молодіжного руху та подарувала буклети про молодіжний центр.
Про те, як уникнути поганого впливу, які наслідки матиме така поведінка, поінформував присутніх старший інспектор кримінально-виконавчої служби Дмитро Яценко. Навівши приклади гірких наслідків необдуманих вчинків, він довів, що головний чинник, який призводить до трагедії, — це вживання алкоголю. На жаль, кількість неповнолітніх, які перебувають на обліку, з кожним роком зростає, що пов’язано, на його думку, з падінням моральних цінностей у суспільстві.
У зустрічі з молоддю взяв участь голова релігійної освіти і катехізації, сім’ї та молоді Житомирської єпархії — протоієрей Валентин Мороз. Священнослужитель наголосив, що потрібно вести здоровий спосіб життя, бути активним у громадському житті, піклуватися про духовний розвиток та запросив приєднуватися до «Молодіжки», яка діє в Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Студенти мали змогу ознайомитись із матеріалами книжкової виставки в бібліотеці.