Військові відзначили журналіста «Звягеля»

Військові відзначили журналіста «Звягеля»

Цю відзнаку ми отримали в особі журналіста Юлії КЛИМЧУК — саме вона є нашим військовим кореспондентом, вже багато років успішно веде рубрику «Наша армія» та висвітлює реформи у Збройних Силах України.


Звісно, у кожній галузі існують проблеми, але наше кредо — поряд зі складнощами помічати й здобутки — адже ці справи робите ви, шановні наші читачі, кожен день історії нашого міста пишете натхненно, професійно, з любов’ю до життя. І ми — журналісти — пишемо цей літопис разом з вами: чим завзятішими, креативнішими є герої наших матеріалів, тим більш захоплюючими стають журналістські репортажі…
Очевидно, цим помітні й військові нашого гарнізону — у їхньому професійному доробку відбуваються цікаві, масштабні події, про них ви періодично маєте змогу дізнаватися зі «Звягеля». Як кажуть, морозні полігони чи навчання під спекотним сонцем — журналісти часто поруч із військовослужбовцями долають професійні рубежі.
Приємно, коли ці старання помічають — зрештою, читачі отримують насичені статті, впізнаючи в них себе, адже наша читацька аудиторія значною мірою складається з військових. Тому дякуємо командуванню та особовому складу 30-ї ОМБр за почесну для нас відзнаку, чекаємо на подальшу співпрацю і бажаємо професійних здобутків!