Вітання 52/2012

Вітання 52/2012






















































































31 декабря празднует 25-летие Виталий Леонидович ОСТРОВСКИЙ


Господь пусть беды отведёт, печали прочь уйдут, живи, родной наш, без забот, успехи пусть придут. Пускай везёт во всём на свете, в делах, работе и любви! Пусть будет лишь попутным ветер, пусть планы сбудутся твои. Любви такой, как в книгах пишут, — взаимной, крепкой и большой! Пускай Господь нас услышит, подарит счастье и любовь!


С любовью и благодарностью крестница Богданочка, родители, брат, сестра, племянница Вика, невестка



30 грудня святкує свій маленький ювілей — 5 рочків — Єва Юріївна ОПАНАСЮК


Бажаєм, щоб мрії збувались, щоб доля доброю була, удача всюди усміхалась, в душі завжди весна цвіла. Хай буде життя твоє схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що ти у нас є.


З любов’ю тато, мама, дідусь, бабуся, хрещена Альона, Раїса, Саша


 


3 січня святкує День народження начальник Новоград-Волинського міськрайонного управління юстиції — Іван Олексійович БАРМАК


Вам — 60, та хіба ж це літа, коли очі горять і душа молода? Не старійте літами, очима, устами, ми всі любимо Вас і пишаємось Вами. Прийміть найкращі щирі побажання і гарячий наш палкий привіт. Хай це хороше, тепле привітання звучить для вас ще добру сотню літ. Онуки ростуть, а лице молодіє, хай роки ідуть, а чоло не сивіє. Хай серце не знає печалі й розлуки, хай радість приносять Вам діти й онуки. Бажаємо прожити у силі й здоров’ї ще многії літа й щасливої долі.


З повагою ваш колектив



27 декабря праздновала свой 45-летний юбилей дорогая кума Валентина Викторовна ЛОСЬ


Сегодня, в День рождения, тебя мы поздравляем. Здоровья, счастья, долгих лет от всей души желаем. Будь всё время красивой и душой, и собой, будь всё время любимой и зимой, и весной. Не склоняйся рябиной, если будет беда, будь всё время счастливой в этот день и всегда!


С уважением кум Олег, кума Галя и Настенька



2 січня святкує 70-річчя дорогий чоловік, дідусь — Володимир Федорович КОСЯНЧУК


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай ­щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З найкращими побажаннями дружина Ольга, дочка Інна, зять Олександр та онуки Оксана і Ярослав



2 січня святкує ювілей наш дорогий тато і найкращий дідусь — Володимир Федорович КОСЯНЧУК


Спасибі Вам тату, спасибі, дідусю, за ваше тепло, за безмежне добро. За руки робочі, за батьківську мудрість, за те, що навчили, за хліб на столі. Спасибі Вам, тату, уклін до землі!


З любов’ю син Ярослав, невістка Лєна та онучок Сашуня



Поздравляем с 90-летним юбилеем ветерана, участника ВОВ — Михаила Петровича ШАТОХИНА


Тебя мы с юбилеем поздравляем, родной ты наш, любимый человек, здоровья крепкого от всей души желаем, дай Бог, чтоб по­длиннее был твой век!


Жена, дети, внуки, правнуки



2 января празднует свой 10-й День рождения Карина СТЕПАНЮК


Внучка — бабушкино счастье, внучка — бабушкин цветок, с Днём рожденья, наше счастье! Будь нежна, как лепесток!


С любовью бабушка София



28 грудня вітаємо із золотим ювілеєм кохану дружину, лагідну маму, найкращу бабусю — Світлану Василівну КОЗАКЕВИЧ


Спасибі за ласку, за щире тепло, недоспані ночі, турботи й добро. Здоров’я міцного вам зичимо щиро, любові і радості, злагоди й миру. Бажаємо чистих світанків, сонячних ранків, щастя без ліку і довгого віку.


Чоловік, донька, син, невістка, онучка Настуня



1 січня святкує 70-річчя дорога мама, бабуся, прабабуся — Антоніна Яківна ЛУК’ЯНЧУК


У праці й турботах минають роки, складна і нелегка життєва дорога. Ми щастя бажаєм, навіки опіки і ласки від Господа Бога. Зичим теплих і сонячних днів, хай приносять весну лебединії крила, бо для нас Ви — єдина, достойна цих слів. Ви — хороша матуся і добра людина, щоб ще онукам весілля справляли, щоб доля для Вас усміхалася весь час. Щоб довго здоров’я міцне ще мали. Ми молимося Богу за Вас!


З повагою дочка Галя; онуки: Наташа, Андрій, Петро, Оля; правнуки: Андрійко та Настуня



Шановні жителі Новограда-Волинського!


Щиро вітаю вас із Новим 2013 роком та Різдвом Христовим! Нехай цей рік буде сповнений щастям, добробутом, вірою та любов’ю! Бажаю взаєморозуміння і благополуччя вашим родинам! Нехай успіх, удача і натхнення супроводжують вас протягом усього року! Здійснення заповітних мрій, краси та незабутніх вражень від свят.


З повагою депутат від 22 округу Є.В.Дмитренко


 

Вітаю з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим ПП Барак М.П. та його перевізників.


Бажаю всього найкращого у вашому житті.


Інвалід війни І групи, ліквідатор аварії на ЧАЕС Соя Андрій Федорович


 

Шановні і дорогі наші колеги — освітяни, ветерани, керівники і працівники міських і районних закладів, управлінь, установ, організацій, жителі міста і району!


Від усієї душі дякуємо за розуміння і підтримку нашого трудового і учнівського колективів, співпрацю, взаємодопомогу.

Хай Новий рік з добром до Вас прийде, здоров’я, сміх і радість принесе, Різдво з колядою хай завітає, щастям безмежним Вас благословляє!

Нехай у новому році не минуть Вас щаслива доля, любов і злагода, натхнення та успіх, щирість і вірність добрих друзів.

Хай збудуться всі заповітні мрії, благородними справами наповнюється життя.

Нехай рік новий стане роком невичерпної енергії, постійного безмежного оптимізму, принесе Вам спокій і надію у день прийдешній. Щастя Вам у помислах і діях Ваших, успіхів у праці, особистому житті, а Чорна Водяна Змія буде доброзичливою і прихильною!


З повагою колектив та директор М.Є.Паламарчук, голова профспілкового комітету П.В.Гаврилюк


 

ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» щиросердечно вітає працівників та пенсіонерів з нагоди Нового року та Різдва Христового.


Бажаємо, щоб 2013 рік приніс вам успіхи, творчу наснагу, а вашим сім’ям, рідним та близьким — щастя, здоров’я, добро та злагоду. Хай у Новорічну ніч з Вами будуть великі мрії, піднесений настрій, щирі друзі, а Різдво Христове подарує всім духовне очищення та впевненість в майбутньому дні.


З повагою директор ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» С.А.Нусбаум


 

Шановна новоград-волинська родино та гості міста!


Прийміть наші найщиріші вітання з Новим Роком та різдвом Христовим!

Відходить у історію ще один рік. У ці по-особливому неповторні дні настає час замислитись, наскільки рік, що відходить у скрижалі історії, виправдав наші сподівання, мрії і задуми, а також подумати про майбутнє. Прожили ми 2012 рік, наполегливо працюючи, намагаючись реалізувати те, що натхненно планували. Спільними зусиллями долали труднощі, вчились на помилках і прорахунках та найголовніше — впевнено і з оптимізмом дивились у майбутнє.

Ми щиро бажаємо, щоб Новий рік у вашому житті став часом здійснення мрій та задумів.

Нехай 2013 рік принесе нашому краю достаток, стабільність та процвітання, а кожному з нас, в першу чергу, здоров’я, любов та злагоду. Хай Ваші серця будуть сповнені мудрістю, щедрістю та доброчинністю, а прийдешнє новоріччя буде щедрим на добро, багатим на радість і щастя.

Будьте щасливі! Будьте успішні! Злагоди, тепла, здоров’я та радості вам у новому році!


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Шановні новоград-волинці, дорогі наші ветерани!


Маємо велику честь вітати вас — людей, без яких не існувало б сучасного міста та району, — з величною датою, Днем визволення Новограда-Волинського від фашистських загарбників.

69 років тому 3 січня завершилася операція з визволення Новограда-Волинського. Ваш героїзм, мужність та сила духу вічно житимуть у пам’яті нащадків. Ви вистояли у боях в той далекий страшний час. Ми ніколи не забудемо, яку гірку ціну було заплачено за визволення нашого краю, але то була ціна миру й життя. І у цей світлий та водночас сумний день ми низько схиляємо голови перед пам’яттю загиблих.

Найщиріша вдячність і шана воїнам та ветеранам, усім, хто підняв з руїн та згарищ наш край! Ми пам’ятаємо ваш подвиг і обіцяємо зберегти його для ваших нащадків.

Бажаємо вам від усього серця міцного здоров’я, довголіття, душевного спокою та впевненості у майбутньому. Нехай у ваших родинах завжди панують розуміння та злагода, а над нашою Вітчизною завжди буде мирне небо!


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Дорогі новоград-волинці!

Шановні військовослужбовці та ветерани Новоград-Волинського гарнізону!


Від щирого серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ще мить і насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями 2012 рік стане надбанням історії. Але він залишається для нас добрим спогадом, бо подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід.

Бажаю вам, дорогі земляки, зустріти та провести ці світлі та добрі свята у теплій атмосфері сімейного затишку та благополуччя. Нехай у новому 2013 році збуваються всі ваші мрії і задуми, світло Різдвяної Зірки освітить серця благодаттю і любов’ю, а з першою колядкою в кожну родину хай увійдуть добро і достаток. Здоров’я, успіхів, радості і Божої благодаті — кожному з вас, дорогі земляки!

Веселих свят!


З найкращими побажаннями

П.ЛИТВИН, командир 8-го ордена Червоного Прапора армійського корпусу, депутат Житомирської обласної ради


 

Уважаемые жители города и района!


Президиум городской организации ветеранов войны и труда сердечно, от всей души поздравляет вас с Новым 2013 годом, рождественскими праздниками и 69-й годовщиной освобождения города от фашистских захватчиков!

Желаем Вам крепкого здоровья, счастья, семейного благополучия, успехов во всех ваших делах!

Пусть новый 2013 год принесет вам много радости и добрых дел и даст возможность осуществить ваши желания! Мира вам, добра и благополучия.


В.Парфенов, председатель городской организации ветеранов

К.Малов, почетный председатель городской организации ветеранов


 

Шановні друзі! Прийміть найщиріші вітання з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!


Новорічні свята посідають особливе місце в житті кожної людини, зігрівають теплом родинного вогнища та дарують радість душевного спілкування з близькими людьми. Відходить в історію ще один рік, і я з вдячністю хочу висловити подяку колегам-поштовикам за натхненну працю, невпинний пошук нового та прагнення до самовдосконалення. Щиро бажаю всім — ветеранам, колегам, клієнтам, діловим партнерам — міцного здоров’я, безмежного щастя, творчої наснаги та успіхів у праці на благо рідної
України. Нехай рік, що надходить, принесе у подарунок благополуччя, втілення мрій і сподівань на успішне майбутнє, а Різдвяна Зірка об’єднає всіх вірою в самих себе та зігріває теплом душевної щирості і щедрості. Миру і спокою, світлої Божої благодаті Вам і Вашим рідним!


З повагою директор Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олександр Нечипорук


 

Адміністрація та профспілковий комітет ПрАТ ВКФ «Леся» сердечно вітають колектив підприємства та їхні родини, пенсіонерів з НОВИМ 2013 РОКОМ та РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!


Бажаємо кожній родині сімейного добробуту, радісних дитячих усмішок, здоров’я, любові, миру і процвітання! Нехай Новий рік увійде до Вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагомі здобутки. Віримо, що у новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.

Щасливого Нового Року і веселого Різдва Христового!


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Данила Кузьмовича ЩЕРБИЧА — 31.12.1922 р.н.

Михайла Анатолійовича ЧАЮКА — 01.01.1944 р.н.

Галину Василівну ПРИСЯЖНУ — 01.01.1945 р.н.

Василя Миколайовича МАТВІЙЧУКА — 01.01.1948 р.н.

Михайла Петровича ШАТОХІНА — 02.01.1923 р.н.

Владислава Олександровича МАТВЄЄВА — 02.01.1928 р.н.

Михайла Тарасовича БУЩЕНКА — 02.01.1942 р.н.

Василя Степановича ОПАНАСЮКА — 03.01.1942 р.н.

Марію Степанівну ОРИМОВИЧ — 03.01.1943 р.н.

Олександра Олександровича ТОМЧУКА — 30.12.1964 р.н.

Петра Пилиповича ТОЛОЧКА — 01.01.1945 р.н.

Володимира Сергійовича АКЕНТЬЄВА — 01.01.1957 р.н.

Ольгу Василівну БІЛОТІНУ — 01.01.1962 р.н.

Михайла В’ячеславовича ВОЙТАЛЮКА — 01.01.1963 р.н.

Миколу Миколайовича РЯБЧЕНЮКА — 01.01.1964 р.н.

Миколу Григоровича АРТЕМЕНКА — 03.01.1951 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни