Депутати — у якості Дідів Морозів

11 січня секретар міської ради Василь Михальчук разом із групою депутатів міської ради — Євгенією Атаманчук, Тетяною Куницею, Андрієм Войтовичем, Василем Остапчуком, Анатолієм Легенчуком — відвідали школу-інтернат.
Депутати вирішили привітати із новорічно-різдвяними святами та зробити приємні подарунки для дітей, які вимушені залишитися в інтернаті на період новорічних канікул. Таких діток було 14, хоча у навчальний період тут проживає 150 учнів.
За власний кошт представники міської влади купили солодощі, фрукти, сік. Василь Остапчук виготовив іграшку із різних порід дерева, яка буде цікавою розвагою та допоможе вивчити, який вигляд має деревина різних видів дерев. Діти залюбки розповідали та співали гостям колядки та щедрівки. Після короткої бесіди депутати ознайомилися із умовами проживання, навчання та виховання, які створені для учнів. Новоспечений директор закладу — Людмила Шведюк — провела екскурсію та з гордістю продемонструвала новий комп’ютерний клас для учнів. Вислухавши про потреби та побажання керівництва закладу, міські депутати пообіцяли всіляко надавати допомогу у матеріально-технічному забезпеченні та навчанні дітей.
Відділ інформації і зв’язків із громадськістю міської ради