Бібліотека носитиме ім’я Юрія Ковальського

Бібліотека носитиме ім’я Юрія Ковальського

\"БібліотекаЄ люди, подібні до зірок, що, з’явившись на обрії, ніколи не згасають, а назавжди залишають слід і пам’ять про себе. Таким назавжди залишиться для всіх нас Юрій Іванович Ковальський. Він був журналістом за покликом серця, поетом, талановитою й неординарною особистістю, чуйною і скромною людиною з відкритою душею. Він назавжди увійшов в історію міста, як автор слів гімну міста Новограда-Волинського. Посмертно був нагороджений званням Почесного громадянина міста. Визначальним, головним для нього були улюблена робота, його прекрасна сім’я, справа, якій він присвятив усе своє життя і з якого пішов у небуття в п’ятдесят дев’ять — розквіті сил і таланту. 1 травня 2013 року Юрій Іванович Ковальський зустрів би своє 75-річчя.
Щоб пам’ять про Юрія Ковальського знайшла гідне втілення, логічно і справедливо було б назвати його іменем Центральну міську бібліотеку — головну книгозбірню міста Новограда-Волинського. Адже все життя поета-земляка присвячене служінню печатному слову.
Шановна громадо! ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ у громадських обговореннях з цього приводу. Долучитися до них можна, подавши пропозицію у Новоград-Волинську центральну міську бібліотеку (електронна адреса: biblioteka-cb@rambler.ru) або залишивши коментар на сайті бібліотеки «Бібліотечна Звягельщина». Ваша думка важлива для нас!