Вітання 8/2013

Вітання 8/2013











































































27 февраля встречает юбилей Алла Владимировна ГРАБОВСКАЯ


Пусть годы идут за годами, о том, что прошло, не грусти. А тем, кто когда-то обидел, всем сердцем обиду прости… Не трать свои нервы напрасно, здоровье не купишь нигде. Пусть жизнь твоя будет прекрасна! Мы счастья желаем тебе! Будь самой весёлой и самой счастливой, хорошей и нежной, и самой красивой! Пусть сбудется всё, что ты хочешь сама: здоровья, удачи, терпенья, добра!


Семьи Романюков и Тихоновых



Колеги-розповсюджувачі та колектив редакції газети «Звягель» сердечно вітають з нагоди ювілею чарівну жінку, люблячу маму, бабусю, ветерана праці, медичного працівника, медсестру й розповсюджувача газети «Звягель» Марію Іванівну ЛАВРИНОВИЧ


У цей прекрасний зимовий день, 24 лютого, день Вашого ювілею — прийміть наші щирі і сердечні побажання: міцного здоров’я, радості, миру і безмежного людського щастя, терпіння, злагоди й добробуту. Хай у серці Вашім весна процвітає, хай Матір Пречиста на крилах тримає, хай Господь дарує надію й тепло, на многії літа, на щастя й добро! Чаша здоров’я нехай не міліє, збуваються всі заповітнії мрії.



28 лютого зустрічає 60-літній ювілей Василь Михайлович ВАСИЛЬЧУК


Дорогий, рідненький наш. В цей лютневий день ти відзначаєш гарний ювілей. Ми щасливі, що поруч з нами сонячна, надійна, працьовита людина, з якою так затишно й добре йти по життю. Дякуємо тобі за любляче серце, невтомні руки, щедрість почуттів, за спокій та радість, які ти приносиш в сім’ю, прикрашаючи собою наше життя, людську шану та повагу. Бажаємо добра та довголіття, у кожній справі хай завжди щастить. Хай Бог тобі дає здоров’я й силу, зозуля 100 років накує. Хай внуки щебечуть, немов солов’ята і радості тобі подарують багато.


Дружина, діти, онуки, свати, рідні



28 лютого святкує 60-літній ювілей Василь Михайлович Васильчук


Нехай душа у вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль. Своїм теплом вас завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. Хай думи ніколи спочинку не знають, хай легко, мов крила, внучат пригортають, хай серце ще довго тріпоче у грудях, живіть до ста років на поміч всім людям. Здоров’я міцного вам зичимо щиро Ласки — від Бога, від людей — добра на многії і щасливії літа.


Племінниці Оксана і Люда, зяті Толик і Міша, внуки Саша, Катя і Оленка



20 февраля отпраздновала 16-летие Диана Викторовна ДИДКОВСКАЯ


Будь самой весёлой и самой счастливой, хорошей и нежной, и самой красивой. Будь самой внимательной, самой любимой, простой, обаятельной, неповторимой. И доброй, и строгой, и слабой, и сильной, пусть беды уходят с дороги в бессилье. Пусть сбудется всё, что ты хочешь сама, любви тебе, веры, надежды, добра!


С любовью родители и сестрёнка Алина



26 лютого — золотий ювілей у нашої донечки, сестрички Алли Олексіївни ГОРБАТЮК а 25 лютого — День народження у нашої внучки, племінниці — Ілони Леонідівни ГОРБАТЮК


У цей святковий день, наші любі, милі, найкращі у світі, вітаємо вас, щастя, здоров’я, успіхів бажаємо, ніжності, тепла, щирих друзів. Хай крокують поруч вірність та кохання, хай збудуться всі мрії, задуми й бажання.


З любов’ю і повагою тато, мама, сестра Інна, Андрій, Робертік



26 февраля поздравляем с 50-летием Аллу Алексеевну ГОРБАТЮК а 25 февраля отмечает 21 год Илона Леонидовна ГОРБАТЮК


Мы от души вас поздравляем, здоровья, бодрости желаем, успехов новых и побед, счастливой жизни, долгих лет. Пусть будет жизнь до края полной без огорчений и без бед, и чтобы счастья и здоровья хватило вам на сотни лет.


С любовью муж Лёня и сын Дима



20 лютого святкував День народження керівник ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» Станіслав Михайлович ТАБАЛЮК


На довгий вік, на многії літа, на шану від людей, тепло родинне, стелися, доле, крізь усе життя лише добром для доброї людини. Нехай старання Ваші і труди помножать успіх в нашім колективі, живіть в добрі і радості завжди, та будьте все життя щасливі!


Колектив ТОВ «Новоград-Волинські шляхи»



21 февраля праздновал юбилей Иван Дмитриевич КЛОПОТОВСКИЙ


Папа родной наш, любимый, дедушка славный, незаменимый. С 50-летием поздравляем и всяческих благ желаем. Чтобы ты никогда не болел, чтобы ты никогда не старел. Чтобы вечно был молодым, мудрым, добрым и нежным таким!


С любовью и уважением жена, сын, невестка, внук Владик, зять и дочь



25 февраля поздравляю с Днём рождения Валентину Васильевну КОВАЛЬЧУК


Желаю счастья, здоровья на много-много лет и никогда не болеть!


Муж Анатолий Ковальчук



25 лютого відзначає ювілей Людмила Станіславівна Роговська


За роком рік життя невпинно лине,

Дарує весен веселковий час.

У цю прекрасну ювілейну днину

Вітання щирі ви прийміть від нас.

Хай доля шле добро і щастя,

Міцне здоров’я, море благ земних,

А щедрі дні, мов рушники квітчасті,

Нехай ще довго стеляться до ніг.


Колеги з бібліотеки-філії №3



22 лютого вітаємо з 25-річчям Геннадія Володимировича АВРАМУКА


Хай щастя завжди супроводить тебе, людська шана й повага не минають. А твою мрію й працю повсякчас лиш визнання вінчають.


Мама, бабуся, хрещені, дітки Артем і Олечка



23 февраля поздравляем с юбилеем дорогую маму и бабушку — Надежду Зиновьевну АНДРУШКО


Мама милая, родная и бабуля дорогая. Поздравляем мы, любя, с 80-летием тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть. Тебя целуем нежно, сердечно поздравляем и радости безбрежной, здоровья тебе всегда желаем. И говорим мы: «С Днём рождения»!


Дети, внуки, родные



23 лютого святкує свій ювілей дорога наша мама і бабуся — Катерина Олександрівна КОТВИЦЬКА з села Наталівки


Бажаємо щастя, здоров’я і сили, щоб довгі літа плечей не схилили, щоб спокій і мир панували на світі, щоб радість знайшла ти в онуках і дітях! Хай доля дарує щирі хвилини у дружньому колі і в колі родини!


З повагою і любов’ю діти і онуки



Поздравляем с Золотым юбилеем Юлию Станиславовну ЖУРАВСКУЮ


Мамочка родная, в День рожденья твой пусть тебя обходят болезни стороной! Пусть твой дом не знает грусти и проблем, больше будет в жизни хороших перемен! А ещё спасибо хочется сказать за любовь, которую в словах не передать. За то, что заботилась, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила! И горе, и радость, деля пополам, во всём лучшей доли желала ты нам. И хочется нам рассказать всей планете о том, что ты лучшая МАМА на свете!


С любовью муж, дети Славик, Марина, внук, зять, сваты



23 лютого святкують своє Золоте весілля Віра Єфремівна та Анатолій Павлович Лазюти


Ваш спільний шлях не встелено квітками,

Не раз доводилося тернами іти,

Та Ви завжди опікувались нами,

За що ми вдячні будемо завжди.

За добре серце і невтомні руки

Нехай Господь воздасть належне вам,

Хай Вашу щедрість переймають внуки,

А ласка служить оберегом нам.

Тож будьте нам здорові і щасливі!

Хай спільний шлях ваш довго ще цвіте.

Ну а сьогодні ж хай лунає пісня

Про батьківське Весілля золоте!


З любов’ю діти, внуки та правнучка Оленка


 

Шановні ветерани, військовослужбовці, дорогі земляки!


Щиро вітаємо вас із Днем захисника Вітчизни — святом, що несе у собі багаті та славні традиції, уособлює мужність та героїзм оборонців, визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Ми вшановуємо усіх, хто причетний до цього почесного і високого звання — від сивочолих ветеранів Великої Вітчизняної війни до молоді, котра нині несе нелегку армійську службу.

З нагоди знаменного свята бажаємо мужнім захисникам Вітчизни — воїнам та ветеранам Збройних Сил України, учасникам бойових дій на території інших держав, воїнам-миротворцям, фронтовикам — міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Успіхів і натхнення вам і вашим сім’ям, добробуту і затишку, радості і здоров’я на довгі роки, миру і злагоди!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олександра Опанасовича ЛІСОВСЬКОГО — 22.02.1916 р.н.

Лідію Йосипівну ФОРМАНЮК — 22.02.1919 р.н.

Петра Павловича СУМКІНА — 23.02.1925 р.н.

Галину Флерківну ФАБРИЦЬКУ — 24.02.1934 р.н.

Яніну Андріївну СКАЧКО — 25.02.1929 р.н.

Миколу Анатолійовича ОЛАСЮКА — 27.02.1967 р.н.

Євгенія Івановича ІХОНКІНА — 28.02.1953 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни