Хроніка 9/2013

І ВІДПОЧИВАЮТЬ, І ПИКИ ТОВЧУТЬ
21 лютого мешканець міста з двома невідомими особами за приміщенням нічного клубу «От заката до рассвета» завдали тілесні ушкодження жителю с.Вер­бівка. Проводиться досудове розслідування.
ВОДІЙ З ПІДРОБЛЕНИМИ ДОКУМЕНТАМИ
21 лютого, близько 20 години, під час несення служби з охорони громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху, інспектором ДПС по вул.Шев­­ченка, на автозаправці, під час порушення Правил дорожнього руху, був зупинений автомобіль ВАЗ-21063, за кермом якого знаходився громадянин Білорусі.
Під час складання протоколу та перевірки документів було встановлено, що даний водій послуговується документами на право водія, які викликають сумнів. Білоруса було доставлено до Новоград-Волинсько МВ, де незабаром з’ясувалося, що документи таки підроблені. Тепер із ним розбираються слідчі.
ОБІКРАЛИ ПЕНСІОНЕРА
24 лютого до право­охо­ронців звернувся пенсіонер, житель с.Чижівка Новоград-Волинського райо­ну, і повідомив про те, що минулої ночі хтось зірвав навісний замок з його гаража і викрав 20 літрів бензину та 200 гривень. Крадія розшукують.
МАБУТЬ, «ПОГОСТЮВАЛИ» МЕТАЛІСТИ
22 лютого до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшла заява від директора ПП «Україна» (с.Кикова) про те, що з його підприємства викрадено майно. Слідча група, яка виїжджала на місце крадіжки, встановила, що в період часу з 15 години 21 лютого по 9 годину 22 лютого невідомі особи проникли на огороджену територію комори ПП «Україна», звідки викрали водяний радіатор, головку блока двигуна з трактора МТЗ-80, наковальний молот та кабель зі зварювального апарату дов­жиною 20 м, чим спричинили матеріальної шкоди на загальну суму 7070 грн.
За даним фактом крадіжки проводиться перевірка.
«ГАСТРОЛЕРКА» ІЗ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ
24 лютого, о 21 годині 20 хвилин, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшов протокол усної заяви від мешканки міста про те, що цього дня, знаходячись у кафе «Золотий лев», хтось викрав у неї мобільний телефон вартістю 2550 гривень.
По гарячих слідах правоохоронці крадія затримали. Нею виявилася жителька м.Кам’янець-Подільський Хмельницької області.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ