Команда району — переможець чемпіонату області з тенісу

Нещодавно у Житомирі відбувся чемпіонат області з настільного тенісу серед спортсменів та спортсменок 1997 р.н. і молодших. Змагання проводилися в командно-особистому заліку.
Досить вдало виступили збірники Новоград-Волинського району, які представляли ДЮСШ Новоград-Волинської районної ради. Оксана Близнюк та Ірина Чечет перемогли у парному розряді, і вони ж посіли перше і друге місця в особистому розряді. Підтримали почин і юнаки — Артем Оберемко та Ігор Нестерчук. Це дозволило вивести районну команду на перше місце в загальнокомандному заліку.
Дует вихованців відділення настільного тенісу міської ДЮСШ у складі Миколи Корнієнка та Івана Тимціва фінішував другим, поступившись коростенцям. Тенісистки, а саме Аліна Ткачук та юна Юля Коханівська, також додали в скарбничку команди залікові очки, посівши шосте місце.
В особистому заліку лідер команди М.Ко­р­нієнко став третім, А.Ткачук — шоста. У загальному заліку новоград-волинці — у призовій трійці.
1-3 березня на базі гімназії планується проведення традиційного, 17-го за ліком, тенісного турніру на кубок газети «Звягель». У змаганнях братимуть участь кращі тенісисти та тенісистки з нашої області 2000 р.н. та молодші. Запрошуються також команди з м.Рівне. Початок змагань 1 березня — о 16 годині, 2 і 3 березня — о 10 годині.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ