Хроніка 14/2013

ШАХРАЙКИ В НОВОГРАДІ
20 березня, в обідній час, у мешканки міста, на розі вулиць Пушкіна-Гагаріна, дві невідомих особи, очевидно, шляхом гіпнозу заволоділи її сумкою, золотими виробами та грошима в сумі 250 грн. Чим завдали збитку останній на загальну суму біля 5000 грн.
КРАДІЖКА ЗОЛОТИХ ВИРОБІВ
25 березня, близько 21 години, у звягельчанки, мешканки вул.Шевченка, зламавши дверний замок, невідомі викрали золоті вироби на суму 3000 гривень. Крадії поки що невідомі.
ВЕЛОСИПЕДУ «ВСТАВИЛИ НОГИ»
25 березня у мешканки с.Дідовичі викрали велосипед марки «АРДІС», чим спричинили останній матеріального збитку на суму 500 гривень.
ПОЗБАВИЛИ ПЕНСІОНЕРКУ МОБІЛЬНОГО І ГРОШЕЙ
25 березня в пенсіонерки, котра мешкає по вул.Радянській, викрали гроші в сумі 2000 грн та мобільний телефон «Nokia-202 Asha», на дві сім-карти вартістю 760 грн. У ході розслідування з’ясувалося, що крадіжку скоїла знайома сина.
«ЛАСУЮТЬ» ЖИВНІСТЮ
27 березня у сельчанина з Федорівки викрали дві гуски та три курки.
А 31 березня у мешканця с.Несолонь невідома особа, зламавши навісний замок на сараї, викрала двох індиків. Поки що крадіїв розшукують.
КРАДУТЬ МОБІЛЬНИКИ
22 березня в мешканки вул.Юрія Ковальського, в автобусі №14, з кишені куртки викрали мобільний телефон «LG Optimus L3 E405 Black», на дві сім-карти.
«Звична» ситуація, коли і на автовокзалі в людей викрадають мобільні телефони. Так, 29 березня у новоград-волинчанки невідомий суб’єкт із кишені її куртки поцупив слухавку «Самсунг».
І КОМУ ТА ХВІРТКА ЗНАДОБИЛАСЯ?
30 березня в пенсіонерки, жительки вул. Щербакова, якийсь дивак викрав хвіртку. Але, як з’ясувалося, вона була металевою. Тепер її, мабуть, потрібно шукати в одному із пунктів з прийому металобрухту.
НЕ СПОДОБАЛОСЯ ВІКНО…
31 березня до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від громадянки міста, мешканки вул. Макаренка, продавця магазину «Продукти», що по вул.Герцена, 57, про те, що невідома особа вчинила сварку та пошкодила скло в магазині.
У ході перевірки працівниками міліції було встановлено, що цього дня, близько 18 години, житель однієї із навколишніх вулиць, перебуваючи напідпитку в приміщенні даної торгової точки, порушував громадський порядок і справді вибив вікно. Тепер із зловмисником «бесідують» правоохоронці.
Микола МАРУСЯК, за інформацією Новоград-Волинського МВ