Хроніка 17/2013

ШАХРАЙКИ ВИДУРИЛИ КОШТОВНОСТЕЙ МАЙЖЕ НА 10 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ
19 квітня, о 18 годині, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшла заява від громадянки К., жительки міста. У заяві йшлося про те, що близько 16 години цього дня дві особи жіночої статі, описати яких не може, шахрайськими діями заволоділи її майном, а саме: грошима в сумі 530 гривень, а також золотими виробами. Це — 5 золотих кілець загальною вагою 13 грамів, 4 золотих сережки загальною вагою 9 грамів, 3 золоті іконки «Божої матері» загальною вагою 10 грамів, 2 золотих ланцюжка загальною вагою 9 грамів, золотий хрестик вагою 3 грами, обручка вагою 3 грами, чим спричинили останній матеріальної шкоди на загальну суму 9 тисяч 930 гривень.
КРАДІЖКА ГРОШЕЙ
19 квітня, у період часу з 13 по 16 годину, у жителя с.Гульськ, котрий працює водієм екстреної допомоги, невідома особа з його будинку викрала гроші у сумі 2000 гривень. Як з’ясувалося, злодій вийняв у вікні шибку і проник до оселі. Тепер його розшукують правоохоронці.
МОБІЛЬНИК ВИКРАЛИ У ШКОЛІ
19 квітня у місцевого жителя, котрий перебував у одній із шкіл міста, з портфеля викрали мобільний телефон марки «Самсунг S360C», в якому знаходилася сім-картка зв’язку мобільного оператора «Лайф».
ПРИЙШОВ ДО ДРУГА І — ВКРАЛИ ГРОШІ
У вечірню пору доби до чергової частини міськвідділу звернувся збентежений чоловік. Невідома особа з кишені його куртки викрала понад 2000 гривень, коли той завітав до свого друга. Вказати, хто саме міг це зробити, чоловік був не в змозі, бо на той час у домівці його приятеля перебувало ще декілька осіб.
На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група спільно з дільничним, який обслуговував дану територію. В ході розслідування було встановлено особу, котра скоїла дану крадіжку.
ДРУГИЙ ПОХІД ЗА ГРАТИ, ТА ЩЕ Й ТОВАРИША ІЗ СОБОЮ ПОТЯГНУВ
В одному із сіл району на гідроспоруді для затримання води було викрадено 3 швелери кріплення редуктора підйому шлюзового затвора. Працівник даного об’єкту, помітивши пропажу, зателефонував до міліції.
Виявити крадіїв вдалося дільничним інспекторам. Ними виявилися односельчани. Один з них — молодик, котрий уже раніше мав ­проблеми із законом. Тепер він за грати піде разом зі своїм немолодим приятелем.
«ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ВОРІТ»…
влаштували злодії на території однієї з газорозподільних станцій району, а, точніше, викрали одну частину металевих воріт, що перебували на балансі Управління з експлуатації газового господарства в м. Новоград-Волинський, та завдали матеріального збитку на суму 2000 гривень.
Крадія виявили швидко, і він зізнавсь у крадіжці. Ним виявився житель Новоград-Волинського району, 26-річний хлопець, котрий понесе кримінальну відповідальність за вчинене.
Інна ВОВЧЕНКО, помічник начальника МВ, старший лейтенант міліції