У День Перемоги чекаємо перемог у Маріуполі

У День Перемоги чекаємо перемог у Маріуполі

Під керівництвом тренерського штабу у складі Андрія Назарчука, Ігоря Савіна, Андрія Пукаса та Руслана Савчука троє борців греко-римського стилю із Новограда-Волинського готуються до участі у фінальній частині чемпіонату України серед кадетів (1996-97 р.н.).
Олександр Федотов (категорія 58 кг) та Віталій Медведок (85 кг) здобули дві ліцензії на участь у фіналі за підсумками зонального чемпіонату, що проходив у Полтаві з 13 по 15 квітня. Крім них, путівку до фіналу має Богдан Денисюк.
Олександр Федотов і Віталій Медведок на зональній першості вибороли треті місця. В цілому ж обласна команда, до якої увійшли ще й борці з Житомира та Чуднова, продемонструвала пристойний рівень підготовки. В її активі — один чемпіон змагань (Артур Атаманчук із Чуднова), двоє срібних призерів і троє — бронзових. Серед суперників були борці з Київської, Чернігівської, Черкаської, Сумської, Полтавської областей та міста Києва. Боротьба точилася у десяти вагових категоріях.
Фінальні змагання в рамках чемпіонату України з греко-римської боротьби відбудуться 9-12 травня у Маріуполі. Збірну Житомирської області представлятиме команда із десяти борців.
Олег БРЮХАНОВ