Хроніка 18/2013

ОБІКРАЛИ МЕНЕДЖЕРА
25 квітня невідома особа викрала з авто «ФОЛЬКС­ВАГЕН ТРАНСПОРТЕР», який належить мешканцю м.Житомир, менеджеру з продажу ТОВ «Інтертул» (м.Харків), сумку, в якій знаходився ноутбук із зарядним пристроєм, гроші в сумі 13000 гривень, чим завдала йому матеріальної шкоди на загальну суму 15500 гривень.
«МОБІЛЬНИЙ» КРАДІЙ
27 квітня з кишені місцевого жителя було вкрадено два мобільні телефони — «Соні Еріксон» та «Моторола».
У ході проведених оперативно розшукових заходів працівниками міліції було встановлено, що даний злочин скоїв раніше судимий житель м.Новоград-Волинський, 1975 року народження.
ВІДПОЧИТИ НЕ ВДАЛОСЯ
27 квітня у студентки медичного коледжу, яка перебувала в кафе «Засада», викрали сумочку, куртку та мобільний телефон «Нокіа», чим заподіяли останній матеріальної шкоди на суму 1420 грн.
«ПОХАЗЯЙНУВАЛИ» В САРАЇ
28 квітня, вночі, із гаража (вул.Червоноармійська) викрали велосипед, три відра картоплі та електричний наждак вартістю 600 гривень, спричинивши потерпілій матеріального збитку на загальну суму 940 гривень.
ОБІКРАЛИ МАГАЗИН У ІВАШКІВЦІ
28 квітня, у вечірній час, невідома особа, шляхом злому замка вхідних дверей магазину «Продуктовий», що в с.Івашківка Новоград-Волинського району, проникла всередину, звідки викрала гроші в сумі 400 гривень, продукти харчування (пиво, солодощі) на загальну суму 6000 гривень, спричинивши потерпілій матеріального збитку на загальну суму — 6400 гривень.
КВАРТИРНІ КРАДІЖКИ
29 квітня, вранці, невстановлена особа шляхом пошкодження вхідних дверей квартири, що по вул.Шевченка, проникла всередину, звідки викрала особисте майно: ноутбук марки «Lenovo» вартістю 3000 грн., телевізор вартістю 1200 грн., гроші в сумі 1000 грн., 500 євро та золоті вироби: чотири каблучки, дві пари сережок, чотири ланцюжки та два хрестики загальною вагою близько 10 грамів на загальну суму 2500 грн., чим спричинила потерпілій А. матеріальної шкоди на загальну суму 7700 грн. та 500 євро.
29 квітня, у жительки м.Новоград-Волинський, котра мешкає по вул.Житомирській, вдень невстановлена особа, пошкодивши віконну раму, проникла у квартиру і викрала 70 гривень, 100 доларів США та 20 євро.
ПОЧИСТИЛИ КОМІРЧИНУ
29 квітня, вранці, невстановлена особа проникла через незачинені двері до приміщення кладової кімнати (с.Гульськ), звідки викрала бензопилу марки «Штиль» вартістю 1200 грн.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ