Хроніка 19/2013

ЗАЛИШИЛА КАРТКУ В БАНКОМАТІ І ПОЗБУЛАСЯ ГРОШЕЙ
3 травня до чергової частини Новоград-Волинського МВ з письмовою заявою звернулася гр.Л., мешканка вул.Соборності, повідомляючи про те, що 29 квітня, близько 17 години, вона залишила свою кредитну банківську картку в банкоматі по вул.Шевченка, а о 18 годині невідома особа вчинила крадіжку грошей в сумі 1200 грн. із вище вказаної картки.
НІЧНИЙ КРАДІЙ
3 травня до правоохоронців звернувся господар дачі, що знаходиться в с.Гульськ, і повідомив про те, що в ніч з 01.05.2013 на 02.05.2013 року невідома особа проникла всередину його майстерні та викрала саморобний електрозварювальний апарат.
КРАДУТЬ АКУМУЛЯТОРИ
4 травня до міліції зателефонував місцевий житель і повідомив про викрадення його майна. В ході перевірки було встановлено, що в період часу з 16 год. по 23 год. 04.05.2013 року невідома особа, знаходячись в дворі будинку №38, що по вул.Вокзальній м.Новоград-Волинський, викрала акумуляторну батарею з мопеда марки «Кануні». На даний час правоохоронцями проводяться заходи щодо встановлення місця знаходження викраденого майна та особи, яка вчинила даний злочин.
А 5 травня, пізно ввечері, було викрадено акумуляторну батарею з автомобіля марки «Форд Сіера», який належить мешканцю вул.Дружба.
Щодо цих двох крадіжок проводиться перевірка.
ПОЗБУВСЯ БАРСЕТКИ
5 травня до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшла заява від мешканця міста, котрий проживає по вул.Шевченка, про те, що цього дня, о 01.30., невідома особа викрала в нього барсетку, в якій знаходилися мобільний телефон «НОКІА-N97», вартістю 3500 гривень, сигналізаційний пульт відкриття автомобіля, вартістю 400 гривень, ключ запалення автомобіля, вартістю 100 грн., завдавши йому матеріального збитку на загальну суму 5000 гривень. Зловмисника розшукують.