Вітання 21/2013

Вітання 21/2013



















































30 травня святкує 50-річчя наша люба донечка, сестричка, матуся, бабуся, теща, кохана дружина — Лілія Степанівна ЗАХАРОВА


Хай Бог пошле лише добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до ніг. Хай процвітають «Марго» й «Роксолана», як два крила, що впасти не дадуть, а сам Господь любов’ю хай зігріє, щоб довгим і спокійним був життєвий путь.


З неземною любов’ю і шаною батьки, брат, донечка, внучка, зять, чоловік



25 травня святкує ювілей Валерій Олексійович ГУЛАНОВ


У цей святковий світлий день, коли настав твій ювілей, ми щиро тебе вітаємо, добра і щастя тобі бажаємо. Нехай для тебе не згасає сонце, нехай не віють в душу холоди, хай жито на столі і Бог на небі тебе завжди рятують від біди.


З повагою Людмила та Ірина



25 мая празднует 60-летие Валерий Алексеевич ГУЛАНОВ


Пусть жизнь твоя вечно смеётся, в душе расцветают цветы, и сердце радостно бьётся, не зная невзгод и беды! Желаем счастья и добра и вечной юности цветенья, любви, улыбок и тепла в твой светлый праздник, в День рожденья!


С любовью сыновья Алексей и Дмитрий



24 мая празднует День рождения любимый и дорогой Серёжа ГАННОШИН


Десять лет тебе, сынок, ты уже большой! Я поздравить поспешу с дорогой душой! На уроках или спорте будь же лучше всех, пусть тебя сопровождает самый звонкий смех! Пусть из самых светлых снов сказка в жизнь придет, пусть тебе во всем на свете очень повезет! Чтобы радовал ты нас и гордиться мог! С Днем рождения, родной, с праздником, сынок!


С любовью мама, брат Никита, бабушка Регина



25 мая поздравляем с 17-летием Викторию ТКАЧУК


Хотим поздравить с Днём рожденья и счастья в жизни пожелать. На жизнь не стоит обижаться, не стоит в жизни унывать. Пусть будет всё — гроза, метели, пусть будет радость и покой, а если будет очень грустно, то знай, что мы всегда с тобой.


Твои родные



27 мая празднует 16 лет Евгений ГОЙКО из села Чижовка


Женя, тебе уже 16! Весь мир лежит у ног. Ты лучшую дорогу найди среди дорог. Уверенно и смело смотри в глаза судьбе, и выбери то дело, что счастье даст тебе. Друзей найди надёжных, любовь свою найди, путей не бойся сложных, всегда вперёд иди.


Папа, бабушка Аня, дедушка, крёстный Валентин, крёстная Алёна, бабушка Люда, дедушка Лёня и братья



26 травня святкуватиме 76-річчя найдорожча у світі людина, дорога матуся, бабуся та прабабуся — Людмила Феофілівна ГОНЧАРУК із села Варварівки


Вам сьогодні, рідна, — 76, щаслива дата. Нехай сьогодні наші привітання у серці Вашому залишать добрий слід. Отож прийміть найкращі побажання здоров’я, щастя та багато літ. Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла. Бажаєм Вам здоров’я, щастя й сили, радості земної і тепла.


З любов’ю син Олександр, невістка Галина, онуки та правнуки Дмитрик і Діана



24 травня відзначає ювілей — 70 років — Лідія Іванівна СУШКО


За роком рік життя невпинно лине, дарує весен веселковий час. У цю прекрасну ювілейну днину вітання щирі Ви прийміть від нас. Хай доля шле добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до ніг.


З любов’ю хрещениця з сім’єю, всі рідні та близькі



27 травня вітаємо з ювілеєм люблячого чоловіка, доброго батька та найкращого дідуся — Валерія Олександровича ГИЧКА


Хай дороги стеляться крилато, будуть чисті, рівні, як струна. А добро не обминає хату, як не обминає цвіт весна. Хай здоров’я, радість і достаток стеляться до Вас, як вишні цвіт, хай малює доля з буднів свято, і Господь дарує Вам багато літ.


З любов’ю дружина, дочки, зяті, онуки



23 мая поздравляем Владимира Андреевича САЛКО


Папа родной наш, любимый, дедушка славный, незаменимый. С юбилеем поздравляем и всяческих благ желаем. Чтобы ты никогда не болел, чтобы ты никогда не старел, чтобы вечно был молодым, мудрым, добрым и нежным таким.


С уважением жена, дети, внуки



Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки! Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!


Це свято — завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Минуть роки, але ви пам’ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.

Від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє нашого краю та України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі! Зі святом вас!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Івана Томашевича БАБ’ЯРА — 25.05.1932 р.н.

Євгена Пилиповича АГЕЄВА — 27.05.1925 р.н.

Георгія Семеновича ПЕТРЕНКА — 28.05.1938 р.н.

Ізраїля Афоновича ШНІРЕЛЯ — 30.05.1925 р.н.

Юрія Борисовича МЕШКА — 24.05.1952 р.н.

Леоніда Марковича ЖЕЛЕЗКА — 25.05.1955 р.н.

Володимира Васильовича КОНОНЧУКА — 26.05.1969 р.н.

Олега Михайловича ІГНАТЮКА — 29.05.1966 р.н.

Олександра Леонтійовича РОМАНЮКА — 30.05.1966 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни