Доводити статус фаворита доведеться вдома

У першому матчі чверть­фіналу кубку Житомирської області з футболу ФК «Авангард» зіграв унічию в гостях із ФК «Черняхів» — 1:1.
Господарі повели у рахунку вже на початку гри. Після штрафного стався рикошет, який дезорієнтував воротаря «Авангарду», — 1:0. Новоградська команда відігралася у другому таймі зусиллями Андрія Диняка та Ярослава Корнійчука. Останній завершив комбінацію точним ударом — 1:1.
Очевидці стверджують, що на руку господарям зіграло погано підготовлене поле. Футболісти «Авангарду», звичні до комбінаційної гри, не зуміли за таких умов продемонструвати свої кращі якості. До того ж, троє футболістів отримали ушкодження й були замінені.
Втім і гравці, з якими вдалося поспілкуватися після гри, і вболівальники переконані, що в Новограді, у матчі-відповіді, що відбудеться цієї суботи, «Авангарду» під силу нав’язати гостям свою гру й пробитися до півфіналу.
В інших чвертьфінальних парах зафіксовано такі результати: «Зоря-Енергія» (Романів) — ФК «Бердичів» — 2:1, ФК «Метеор» (Лугинський район) — ФК «Коростень» — 1:2. Матч між городницьким «Поліссям» і «Статусом» із Ружина не відбувся. Подейкують, що ружинська команда не продовжуватиме участь у турнірі. Якщо це правда, то городничани автоматично стануть учасником півфіналу.
Олег БРЮХАНОВ