Без гольових моментів не буде перемоги

У матчі 4-го туру чемпіонату України серед аматорських команд ФК «Авангард» розійшовся нульовою нічиєю із ФК «Рух» із міста Винники Львівської області. Граючи вдома, гравці «Авангарду» так і не спромоглися бодай раз потішити голом численну, як ніколи за останній час, вболівальницьку аудиторію.
В атаці новоградська команда виглядала вкрай непереконливо. Далася взнаки відсутність Володимира Бондарчука — автора трьох із шести голів «Авангарду» в цьому турнірі. Без цього нападаючого, котрий може зачепитися за м’яч і практично сам собі створити гольову нагоду, передачі з глибини поля легко «перекушувались» захистом «Руху». Натомість гості декілька разів добряче потривожили воротаря «Авангарду», але той втримав ворота на замку.
Цікаво, що після цього туру ситуація у групі не зазнала принципових змін, оскільки всі матчі завершилися внічию: «Збруч» — «Одек» — 0:0, ФК «Вінниця» — «Буковина-2-ЛС» — 1:1. Після чотирьох турів турнірну таблицю очолює «Збруч» — 6 очок, по 5 очок мають «Рух» та ФК «Вінниця», по 4 — «Авангард», «Буковина-2-ЛС» та «Одек». У наступному турі (5 червня) «Авангард» зіграє на виїзді з «Одеком».
Олег БРЮХАНОВ