Хроніка 23/2013

ТРИЧІ «СИДІЛА», АЛЕ НЕ ПОКАЯЛАСЯ
9 травня в учениці однієї зі шкіл міста дві жінки, одна з яких уже тричі притягалася до кримінальної відповідальності, викрали особисті речі. Цього ж дня одну із зловмисниць затримали. Ведеться слідство.
МАБУТЬ, НА ШАШЛИКИ…
31 травня невідомі харцизяки викрали чотири вівці з ПП «Інкубатор», що по вулиці Щорса, 18. Зловмисників розшукують.
ГАСТРОЛЕРИ НА СЕЛІ
25 травня викрали гаманець і мотоцикл у жителя с.Липино.
До речі, це вже не перша крадіжка в цьому селі за останні тижні (газета «Звягель» про це вже повідомляла). Автору цієї хроніки вдалося зв’язатися з мешканцями с.Липино і з’ясувати, що на дані інциденти постійно прибували оперативники з міста, однак крадіїв «вичислити» поки не вдалося. Місцеві жителі припускають, що крадіями можуть бути гастролери з сусідніх сіл.
КОМАРІ КОМАРЯМИ, АЛЕ НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПРО КРАДІЇВ!
27 травня на пульт чергового Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від мешканця міста про те, що хтось зірвав з його будинку сітку від захисту комарів і, пробравшись у будинок, викрав плазмовий телевізор марки «LG» 3D з діагоналлю 42 дюйми, вартістю 12500 грн.
ЗНОВУ У СЕЛІ ОБІКРАЛИ МАГАЗИН
А трапилося це в період із 26 по 27 травня, про що повідомила правоохоронцям голова Брониківської селищної ради. У магазині с.Варварівка пошкодили вікно, проникли всередину, і викрали товарів на чималеньку суму. Зухвальців розшукують.
ГРОШІ ВЗЯВ У БОРГ, А ВІДДАВАТИ НЕ ХОЧЕ
28 травня до правоохоронців звернулася мешканка міста із заявою про те, що дала в борг своєму знайомому 1000 євро ще багато років тому, але той переїхав до Києва і «забув» повернути гроші. Тепер боржником займаються правоохоронці.
За інформацією Новоград-Волинського МВ, підготував Микола МАРУСЯК