І знову прикрі 2:3…

Другий виїзний матч поспіль у чемпіонаті України серед аматорських команд «Авангард» програв із рахунком 2:3. Два тижні тому одного голу не вистачило новоградцям, щоб врятувати гру у Чернівцях, а цієї середи, 5 травня, така ж сама невдача спіткала «Авангард» у матчі проти «Одека» (Рівненська область).
У першому таймі «Авангард» пропустив три «сухі» голи. Перший — після подачі кутового, другий — внаслідок стрімкої контратаки. А третій, як згодом з’ясувалося, вирішальний, за свідченнями очевидців, «Одек» забив із порушенням правил. Гравець господарів, не дотягуючись головою до м’яча, замкнув передачу… рукою. Але суддя взяття воріт зафіксував — 3:0.
У другій половині матчу контроль за грою перейшов до «Авангарду». Спочатку Дмитро Горбаченко, а тоді Володимир Бондарчук до мінімуму скоротили відставання в рахунку. Новоградська команда мала ще декілька нагод, щоб звести матч хоча б до нічиєї, але в підсумку — ті ж самі 2:3.
Безвиграшна серія «Авангарду» в чемпіонаті аматорів сягнула вже трьох матчів, у яких набрано лише одне очко. Як наслідок, «Авангард» опинився на останньому місці турнірної таблиці. Маючи 8 очок після перемоги над ФК «Вінниця» (3:0), у лідери вирвався «Рух» зі Львівщини. «Буковина» (Чернівці), здолавши «Збруч» (2:1), набрала 7 очок (2 місце). Так само 7 очок тепер має й «Одек». Далі — «Збруч» (6 очок), ФК «Вінниця» (5), «Авангард» (4).
Олег БРЮХАНОВ