«Лелеко», до нових зустрічей!

«Лелеко», до нових зустрічей!

Ось і закінчилось табірне літо-2013. Здається, що тільки вчора пролунало: «Табірну зміну дозволяю відкрити!». І тут ми поринули у вир пригод, подій, нових вражень… Наче справжні розвідники, діти пересувались по території школи у перший день роботи табору під час гри «Знайомство з табором «Лелека»: відгадували загадки, рахували вікна, картини, випитували вік у медсестри, видивлялися колір очей директора.
Кожен день у таборі був тематичний: мав свою назву, девіз. Неймовірно цікавим був День захоплень, який пройшов під гаслом: «Непотрібних професій немає, ким стати — кожен сам обирає». Діти побували на екскурсіях на швейній фабриці, у пожежній частині, заготівельно-відгодівельному комплексі в с.Івашківка. Спеціалісти центру зайнятості провели профорієнтаційні ігри, які розширили знання дітей про різноманітний світ професій. Діти із задоволенням долучилися до майстер-класів, які нам запропонували у ЦНТТУМ.
День бізнесу пройшов під девізом «Джерело достатку — у труді». У таборі функціонувала власна грошова одиниця — доли. Кожен загін обирав послуги, які хотів пропонувати. Працювали і перукарні, і масажний кабінет, і гурток оригамі, магазини поробок... Події в таборі розгорталися, як у справжньому мегаполісі.
День романтики дав зрозуміти, що Королем і Королевою бантиків може стати кожен. День мистецтв, День індіанця, День навпаки, День казки, День спорту... Скільки заходів — стільки й вражень. Осторонь не залишився жоден житель табору «Лелека». Нас радо зустрічали у Палаці культури, музичній школі, Будинку офіцерів, Музеї Лесі Українки.
Ми, вихователі табору, працівники ЗОШ №2 (директор Л.Г.Гарбовська), намагалися зробити все, щоб дітям було весело і цікаво. До зустрічі, табір «Лелека»-2014 року!
А.ЛУГИНА, начальник табору ЗОШ №2