Хроніка 28/2013

СПОЧАТКУ ВБИВ ДРУЖИНУ, А ПОТІМ ВИСТРІЛИВ СОБІ У ГРУДИ
У Новоград-Волинському районі 38-річний місцевий житель у дачному будинку під час сварки, на грунті ревнощів, пострілом із зареєстрованої мисливської рушниці вбив свою 26-річну дружину, після чого покінчив життя самогубством, провівши постріл із згаданої рушниці в грудну клітку.
Зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство).
RuporZT

ДВОРІЧНИЙ ХЛОПЧИК ВИПАВ ІЗ ВІКНА БАГАТОПОВЕРХІВКИ
Хлопчик розбився на- смерть, випавши з вікна багатоповерхівки.
Як повідомила УНІАН співробітник відділу громадських зв’язків УМВС України у Житомирській області Ольга Номерчук, повідомлення про це надійшло правоохоронцям Корольовського райвідділу міліції Житомира 7 липня.
«Дитина випала з вікна квартири на третьому поверсі багатоповерхівки, це — малолітня дитина, хлопчик 2011-го року народження. У результаті отриманих при падінні травм дитина загинула. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Міліція встановлює її обставини», — уточнила Ольга Номерчук.
Як повідомляв УНІАН, через неуважність батьків у червні цього року в Житомирській області з вікон випало двоє дітей: трирічна дитина випала з другого поверху через москітну сітку, ще одна, також через таку сітку, випала з 5 поверху.