Хроніка 31/2013

КРАДІЇВ ЗАТРИМАЛИ
24 липня до Новоград-Волинського міськвідділу УМВС звернувся 39-річний житель с.Ярунь із заявою про крадіжку з підприємства 200 літрів пального та металобрухту вагою 500 кг. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали двох місцевих жителів, у яких вилучили викрадене.
ДОВГО НЕ ПОКАТАВСЯ
26 липня до міліції надійшло повідомлення від 44-річного жителя с.Маковиці про крадіжку автомобіля, який було припарковано на одній із вулиць райцентру. Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, встановила, що до крадіжки причетний житель Звягеля, котрий у скоєному зізнався. Автомобіль повернуто власнику. Наразі встановлюються всі обставини події.
ЗВЯГЕЛЬЧАНИН ВІДПРАВИВ НА ЛІКАРНЯНЕ ЛІЖКО ТРЬОХ ЛЬВІВ’ЯН
27 липня, о 20 годині 20 хвилин, на 218 км автодороги Київ-Чоп, водій автомобіля «DAEWOO-LANOS», 32-річний житель Нов.-Волинського району, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «CHEVROLET AVEO», під керуванням 38-річного жителя м.Львів, котрий рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП три пасажири автомобіля «CHEVROLET AVEO» отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.
«Рупор Житомира»

СОЛДАТ ЗАГИНУВ НА НАВЧАННЯХ
Прокуратура Центрального регіону розпочала кримінальне провадження за фактом загибелі солдата. 25 липня 2013 року, близько 11 години, під час проведення планових комплексних навчально-тактичних занять втопився військовослужбовець за контрактом однієї з військових частин.
На місце події виїжджала прокурорська слідча група Житомирської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.
Житомирським прокурором з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відповідні відомості з попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.425 КК України. Обставини події встановлюються.
Прес-служба прокуратури Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері