Студія реклами ТерраКот від Олесі Михайловської: поглянь на життя по-новому

Студія реклами ТерраКот від Олесі Михайловської: поглянь на життя по-новому

Реклама — двигун прогресу, як не крути. Кожному зрозуміло, що чим кращою є реклама — тим більше шансів на успіх. Конкуренція на ринку зростає, отже примітивна реклама вже давно поступилася місцем рекламному продукту з якісно новим обличчям — креативній рекламі, що спонукає до роздумів, яка дивує і приваблює, а не просто змушує купити товар чи послугу. Усе це — справа рук і фантазії людей, котрі працюють на ринку рекламних послуг. У Новограді чи не найбільший досвід у цій сфері має Олеся Михайловська, яка очолювала колишню рекламну агенцію «Креатив».
Сьогодні Олеся створила нову студію реклами — «ТерраКот» (terrakot.com.ua) тому, що переконана: у житті не можна зупинятися, потрібно вдосконалюватися і творчо рости.

— Олесю, нове — це завжди непросто. А одним зі слоганів студії реклами «ТерраКот» є вислів «Поглянь на життя по-новому!» Звідки такий ентузіазм?
— Коли йдеш до мети, досягаєш обріїв своїх мрій, створюєш нове і бачиш, що люди задоволені твоєю роботою і отримують від неї користь, то хіба цей результат не вартий випробувань? Так склалося у моєму житті, що довелося подивитися на світ новими очима. Але тепер я переконана, що усі зміни — лише на краще, тож мені хочеться ділитися цією впевненістю з іншими!
— Щоб працювати у рекламі, потрібно повсякчас вигадувати і фантазувати, бути таким собі «добрим мрійником». Тобі ніколи не бракувало фантазії?
— Я люблю свою роботу і живу кожним проектом. Допомагаю людям відкривати власні справи, розробляю для них корпоративний стиль. Це дуже відповідально, адже від того, як я реалізую рекламний задум, залежить успіх клієнта. Недарма кажуть: коли справи йдуть не дуже, то слід скористатися хорошою рекламою. Її, до речі, багато не буває.
— На ринку рекламних послуг ти працюєш уже п’ятий рік. Що сьогодні пропонує клієнтам твоя нова студія реклами «ТерраКот»?
— У своїй молодій та професійній команді я зібрала кращих дизайнерів, художників і менеджерів, покликаних забезпечити ефективність реклами клієнтів. Дотримуючись тенденцій сучасного рекламного ринку, ми постійно оновлюємо перелік своїх послуг, щоб вирішувати завдання будь-якої складності.
Зараз виготовляємо рекламу на банерній тканині, самоклеючій плівці, папері, прапоровій тканині, холсті, флізілінових та фотошпалерах тощо.
Є можливість замовлення професійної рекламної фотосесії. Виготовляємо стенди, таблички, вказівники тощо.
Також виготовляємо імід­жеву та сувенірну продукцію: візитівки, календарі, блокноти, плакати, цінники, стікери, наліпки, пакети, подарункові сертифікати, прапорці, магніти, пластикові картки.
Для молодят ми розробляємо індивідуальний дизайн запрошень, весільних банерів, етикеток на шампанське, плакатів тощо.
— Які проекти з тих, що ти реалізувала, тобі найбільше припали до душі?
— Найбільше мені подобається готуватися до «Лесиних джерел», реалізовувати творчі задуми з організації свята, його «візиток» та сувенірної продукції, перебувати в мистецькій атмосфері, спілкуватися з творчими особистостями — тут багато приводів, щоб розкритися. Цікавий великий проект — листівки «Новоград на долоні», які були виготовлені цьогоріч до свята.
— Що цікавого слід очікувати від студії найближчим часом?
— Зараз у роботі світлодіодні вивіски для магазинів «ДоСТАток» та «Золота нива», які прикрасять нічне місто. Непересічне замовлення — редизайн магазину «Залізяка», де ми повністю змінили зовнішній вигляд фасаду — створили йому зовсім нове «обличчя».
— Що ж, хочеться побажати студії реклами «ТерраКот» лише цікавих і яскравих проектів, натхнення і задоволення від творчої роботи!
— Дякую і запрошую усіх до нас за адресою: вул.Радянська, 24. Або дзвоніть за телефонами: 097 99-888-77, 063 411-21-31.
Розмовляла Юлія КЛИМЧУК