Доки «Авангард» не грає, — «Полісся» впевнено перемагає

Ігри третього і четвертого турів фінального раунду чемпіонату області з футболу за участю «Авангарду» перенесені на невизначений термін. Нагадаємо, 24 серпня «Авангард» мав удома приймати команду «Руден», однак гра не відбулася.
Спочатку по місту з’явилися афіші, що матч пройде 28 серпня, однак за день до цієї дати оголошення зникли. Відповідно, матчу теж не було… А вболівальники, котрі прийшли на стадіон, піймали «облизня». Так само не відбулася й гра четвертого туру (31 серпня), в якій суперником мав стати бердичівський «Шкіряник».
На тлі невизначеності щодо подальшої долі «Авангарду» радує вболівальників із Городниці місцеве «Полісся». Полісяни не тільки зіграли всі заплановані стартові матчі, а й здобули в них максимум очок. У четвертому турі «Полісся» розгромило «Спартак» із Володарськ-Волинського з рахунком 4:1.
Тепер команда з Городниці стала не тільки фактичним одноосібним лідером, а й лідером за втраченими очками. Оскільки їхній головний переслідувач — ФК «Коростень» — зіграв унічию з баранівським «Кераміком» — 1:1.
До слова, згідно з календарем, на 7 вересня запланований матч «Авангард» — ФК «Бердичів». Та чи відбудеться він — наразі це велике питання для вболівальників.
Олег БРЮХАНОВ