Вітання 42/2013

Вітання 42/2013







































21 жовтня із Золотим ювілеєм вітаємо кохану дружину, добру доньку та найкращу матусю — Ірину Василівну НОВОРОК


Літа відлітають лелеками в вирій у далі безкраї — за обрій летять, а тобі, дорогенька, на ниві життєвій сьогодні від роду уже 50! Низький уклін тобі, матусе, здоров’я міцного з роси й води, нехай твої лагідні руки тепло і любов нам дарують завжди.


З повагою та любов’ю чоловік, син, мама



21 жовтня зустрічає свій піввіковий ювілей Григорій Анатолійович ГНІДОВСЬКИЙ, майстер виробничого навчання Новоград-Волинського професійного ліцею


Вже 21 рік Григорій Анатолійович працює в нашому закладі. Він постійно самовдосконалюється, крокує в ногу з сучасністю, є вірним наставником не тільки для тих, хто навчається сьогодні в ліцеї, а й для випускників. Тож зичимо Вам, шановний Григорію Анатолійовичу, творчого натхнення, професійних здобутків. Нехай добро, посіяне в душах учнів, проростає на користь людям. Міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів і нових звершень у професійній діяльності.


З повагою колектив ліцею



21 жовтня святкує ювілей кохана дружина, люба матуся, найкраща у світі бабуся — Тетяна Михайлівна СОРОКА


У цей святковий світлий день, коли настав ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ!


З любов’ю чоловік Микола, син Віктор, невістка Катя, дочка Таїса, зять Анатолій та Вікуся, Ілюша, Матвій



23 октября — 20-летний юбилей у очень хорошего человека — Александра СНИЦКОГО


Перед тобой открыты все дороги, и снова День рожденья — праздник твой. Мне в этой жизни нужно очень мало, чтобы у близких всё было хорошо. Тебе я от души сейчас желаю, чтоб в жизни не узнал ты боль и зло, любил и был всегда любимым, и чтоб тебе во всём всегда везло!



20 жовтня святкує 50-річний ювілей Сергій Георгійович КУЧМІЙ


Хай роки ідуть, а душа молодіє, онуки ростуть, а чоло не сивіє. Хай серце не знає печалі й розлуки, хай радість приносять тобі діти й онуки!


Дружина, дочка, син, невістка, онук, онучка, мама, тесть, теща



21 жовтня відзначає своє 25-річчя коханий чоловік — Сергій Олександрович МОСТОВИЧ


Сьогодні в цей осінній, теплий день, я хочу тебе щиро привітати із Днем твого народження, коханий, й всього найкращого сердечно побажати! Щоб настрій був завжди на висоті, все ладилося вдома й на роботі, для мене — ти єдиний у житті, разом ми ділим радощі й турботи! Нехай тобі промінчиком тепла багряна осінь душу зігріває! Хай щастя стелиться на довгії літа, й завжди лише удача зустрічає!


З любов’ю дружина Олена



20 октября отмечает юбилей наша любимая доченька — Ольга Ивановна САУЛЕВИЧ


Дочка, тебе сегодня 25! Хотим тебе мы пожелать: быть счастливой и любимой, красивой и неповторимой! Самой любить, в достатке жить, если плакать, то от счастья, под защитой быть в ненастье, и всегда звездой сиять, как сегодня, в 25!


С любовью папа, мама



Шановні працівники галузі харчової промисловості!


Щиро вітаємо вас із професійним святом! День працівника харчової промисловості вважають своїм професійним святом на Новоград-Волинщині не тільки колективи підприємств, які давно відомі як виробники якісної харчової продукції, але і десятки малих приватних підприємств, які сьогодні працюють у сфері виготовлення продуктів харчування.

Завдячуючи вам, харчова галузь динамічно розвивається і міцно утримує лідируючі позиції на вітчизняному ринку. Завдяки своїй якості, поживним і смаковим властивостям, місцеві продовольчі товари користуються широким попитом у споживачів.

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту та нових трудових звершень на благо Новоград-Волинщини.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

С.ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Василя Захаровича ПАСІЧНИКА — 19.10.1928 р.н.

Уляну Дмитрівну ВАСИЛЕНКО — 20.10.1926 р.н.

Миколу Миколайовича РАФЄЄВА — 21.10.1950 р.н.

Олександра Сергійовича ОВЕЧКІНА — 22.10.1936 р.н.

Володимира Петровича КУЛІБАБУ — 24.10.1928 р.н.

Олега Васильовича ОНИКИЙЧУКА — 21.10.1067 р.н.

Анатолія Миколайовича КОЗАКА — 22.10.1941 р.н.

Олексія Афанасійовича ОЛЕКСАНДРУКА — 24.10.1947 р.н.

В’ячеслава Олександровича КОСИРЄВА — 24.10.1969 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни