Рятуючи жінку, — загинув сам

Рятуючи жінку, — загинув сам

Нещодавно вночі до Попільнянського райвідділу міліції зателефонувала жінка і повідомила, що потрапила в дорожньо-транспортну пригоду на своєму автомобілі.


За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці з’ясували, що 32-річна мешканка Попільнянського району не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу руху та здійснила зіткнення з бетонним стовпом лінії телефонного зв’язку. Внаслідок ДТП стовп упав на капот її автівки. Сама жінка не постраждала.
Оскільки автомобіль у будь-який момент міг загорітися від замикання електропроводки, міліціонери негайно самотужки взялися знімати бетонну опору з капоту автівки. Раптом важкий стовп обрушився на 30-річного оперуповноваженого карного розшуку Попільнянського РВ УМВС лейтенанта міліції Максима Клочка.
З отриманими тяжкими тілесними ушкодженнями він був терміново госпіталізований до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. До самого ранку лікарі, у тому числі спеціалісти Житомирської обласної лікарні, які прибули на допомогу, рятували молодому міліціонерові життя. Але, зважаючи на характер тілесних ушкоджень, медикам цього зробити не вдалося. Лейтенант міліції помер.
СЗГ УМВС України в Житомирській області