«Авангард» — із вірою у бронзу

«Авангард» — із вірою у бронзу

Перед звітним туром низка вдалих матчів конкурентів відкинула новоградську команду аж на шосте місце. Суперник у одинадцятому турі — бердичівський «Шкіряник» — перебував на четвертій сходинці турнірної таблиці і випереджав «Авангард» на 2 очки. Тож гра, як кажуть, була за 6 очок. Впевненою перемогою з рахунком 3:0 «Авангард» довів, що він залишається серед претендентів на місця у призовій трійці.
Перший небезпечний момент у матчі створили гості. Нападник «Шкіряника» вискочив віч-на-віч із голкіпером, проте Максим Дубров, вийшовши з воріт, зумів відбити удар. А в середині першого тайму «Авангард» повів у рахунку. Відмінний пас після перехоплення у центрі поля вивів Ярослава Корнійчука на ударну позицію, і той не схибив — 1:0.
У другому таймі «Авангард» зусиллями Ярослава Корнійчука довів рахунок до 3:0. Показово, що того дня Ярославу вдавалося втілювати в голи розрізні передачі з центра поля. Натомість «Шкіряник» лише раз мав нагоду відзначитися, але знову майстерно зіграв Дубров.
Враховуючи поразку черняхівського «Рудена» (2:1 на виїзді проти ФК «Бердичів»), «Авангард» вийшов на четверте місце, маючи 13 очок. Баранівський «Керамік», що перебуває на третьому місці, розписав нічию (1:1) із ФК «Коростень». Тож тепер «Авангард» має шанси випередити баранівську команду, оскільки відстає від неї на 5 очок, але провів на дві гри менше.
Лідером залишається городницьке «Полісся», яке й у цьому турі набрало 3 очки, здолавши аутсайдера — володарськ-волинський «Спартак» з рахунком 2:0. Друге місце утримує ФК «Коростень», але він відстає від «Полісся» вже на 5 очок.
У наступному турі «Авангард» очікує виїзна гра проти ФК «Бердичів». А «Полісся» зустрінеться із «Руденом».
Олег БРЮХАНОВ