Хроніка 44/2013

ВИКРАЛИ СТАРОВИННУ ІКОНУ
24 жовтня до працівників міліції із заявою звернувся настоятель храму села Слобода Романівська. Він повідомив про те, що у період із 14 години 23 жовтня по 16 годину 24 жовтня невідомі особи, пробравшись до церкви з тильної сторони, викрали ікону «Нерушима стіна», датовану 19 сторіччям.
ПОЖИВИЛИСЯ КРУГЛЕНЬКОЮ СУМОЮ
24 жовтня до право­охо­ронців звернувся водій-експедитор одного з місцевих магазинів і повідомив про те, що по вулиці Пушкіна, в обід, неподалік від магазину «Максим», з його автомобіля, підібравши ключі, хтось викрав близько 6000 гривень.
У ніч із 23 на 24 жовтня було пограбовано квартиру по вулиці Пушкіна. Невідомий виніс із квартири жіночу сумочку, в якій знаходилося близько 7000 гривень, та відеокамеру.
ПОТРАПИЛА НА ГАЧОК АФЕРИСТІВ
Буквально кілька номерів тому газета «Звягель» попереджала читачів щодо телефонних шахраїв. І ось, 28 жовтня до 60-річної жительки міста о пів на другу годину дня зателефонував невідомий чоловік і, представившись працівником міліції, повідомив, що її онука затримано з наркотиками і, мовляв, щоб на того не завели кримінальну справу, потрібно перерахувати на такий-то рахунок 5000 гривень, що жінка і зробила.
ЗНЕХТУВАВ ПРАВИЛАМИ…
25 жовтня, близько 8 години, на перехресті вулиць Корецьке Шосе — Шепетівська, 45-річний водій автомобіля «ДАФ», житель Хмельницької області, порушивши правила дорожнього руху, зіткнувся з «Шевроле», яким керував житель Новоград-Волинського району. Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «Шевроле» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.
Микола МАРУСЯК