Хроніка 46/2013

ПРАЦІВНИКОВІ ПАПЕРОВОЇ ФАБРИКИ ВІДІРВАЛО НОГУ
6 листопада, о 19 годині, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення з реанімаційного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО про те, що швидкою допомогою до реанімаційного відділення було доставлено невідомого чоловіка з травматичним ушкодженням нижньої кінцівки.
У ході оперативно-слідчих заходів було встановлено, що цього ж дня, о 17 годині 30 хвилин, у приміщенні для виготовлення паперу, яке розташоване на території приватного акціонерного товариства «Чижівська паперова фабрика», проводилися роботи щодо реконструкції обладнання пресу папероробної машини, під час яких відірвався циліндр для сушіння паперу, і його уламки заподіяли працівникові даного підприємства тілесні ушкодження у вигляді травматичної ампутації верхньої третини лівої гомілки, струсу головного мозку.
ЗАГИНУВ ВЕЛОСИПЕДИСТ
7 листопада, близько 18 години, житель м.Львів, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», на 226 км+350 м, не помітив велосипедиста, котрий перетинав проїжджу частину дороги на неосвітлювальній ділянці, і здійснив на нього наїзд. Від отриманих тілесних ушкоджень велосипедист загинув на місці пригоди. Його особа встановлюється.
НА ТРЬОХ КОЛЕСАХ ДАЛЕКО НЕ ЗАЇДЕШ
7 листопада до правоохо­ронців звергнувся військовий і повідомив про те, що минулої ночі хтось із його авто «ЗАЗ Таврія Нова», яке стояло біля під’їзду по вул.Житомирській, зняв заднє колесо. Проводиться перевірка.
ДОБРЯЧЕ ПОЖИВИВСЯ
10 листопада, близько 14 години, до працівників міліції надійшло телефонне повідомлення від жителя вул.Пархоменка, котрий працює в ДСП «Станція Смолка», про те, що в ніч із 9 на 10 листопада невідома особа проникла через вікно до приміщення недобудованого будинку, що розташований по провулку Ракетників, звідки викрала газовий котел марки «Ферролі» вартістю 11000 грн., регулятор напруги вартістю 500 грн., 22 точкові світильники загальною вартістю 1500 грн., відро кольорової фарби ємкістю 10 літрів і вартістю 300 грн., шуруповерт вартістю 400 грн., два міксери марки «Фіолент» вартістю по 990 грн. та 950 грн., перфоратор марки «ХР-240» вартістю 1800 грн., шуруповерт вартістю 400 грн., чим спричинила матеріальної шкоди на загальну суму 17 тисяч 840 гривень.
На даний час проводяться заходи щодо встановлення особи крадія.
ЧИ ВДАСТЬСЯ ЗЛОДІЮ ПОРІЗАТИ СОБІ ДРОВА?
10 листопада, вранці, хтось із подвір’я по вул.Зарічній викрав бензопилу марки «Меда» вартістю 1100 грн.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ