У спортсменів клубу «Вулф» — нові перемоги

У спортсменів клубу «Вулф» — нові перемоги

2 листопада у Хмельницькому проходив відкритий чемпіонат області з панкратіону у розділах грепплінг та ММА (останній ще прийнято називати боями без правил). Серед трьохсот учасників із Хмельниччини, Тернопільщини й Вінниччини двоє спортсменів представляли Новоград-Волинський. Це — вихованці спортивного клубу «Вулф» Сергій Венгер (вагова категорія до 62 кг) та Сергій Шостак (до 77 кг).
Обоє новоград-волинців продемонстрували відмінний рівень спортивної підготовки і завоювали медалі. У розділі грепплінг переможцем змагань став Сергій Венгер, а Сергій Шостак здобув друге місце.
Свій успіх Венгер повторив і в розділі ММА, також ставши чемпіоном. А ось Шостак, внаслідок отриманої травми, був змушений знятися зі змагань після півфіналу.
А вже 8-9 листопада ще один представник СК «Вулф» — Іван Пилипчук — досяг високого результату на турнірі у Києві. Він став срібним призером відкритого чемпіонату Київської області з панкратіону у розділі ММА.
Популярність цих відносно нових на теренах міста видів спорту дає підстави голові федерації Леоніду Плісаку та спортсменам клубів «Вулф» і «Євробокс» будувати амбітні плани на майбутнє. Так, уже в наступному році в Новограді-Волинському очікується проведення чемпіонату області із грепплінгу, боїв без правил і боксу.
«Спортивна база, що створена у Молодіжному центрі, відповідає всім необхідним для цього вимогам. На нещодавньому засіданні обласної федерації боксу і спортивних єдиноборств було вирішено внести цей чемпіонат у календарний план щорічних змагань», — розповів Леонід Плісак.
Олег БРЮХАНОВ