Звягельська «Січ» гримить на весь світ: Сенсей ювілей зустрічає!

Звягельська «Січ» гримить на весь світ: Сенсей ювілей зустрічає!

На тренуваннях — вимогливий Сенсей, а в житті — людина, котра поєднує лідерські якості й талант організатора з відмінним почуттям гумору, демонструє патріотизм не тільки на словах, а й підтверджує його реальними справами. Так коротко можна сказати про Петра Петровича Корнійчука, за ініціативи якого восени 1998 року у Новограді-Волинському було засновано клуб карате-до «Січ».
За 15 років вихованці клубу досягли значних спортивних висот, неодноразово стаючи переможцями і призерами чемпіонатів України, міжнародних турнірів, учасниками чемпіонатів світу і Європи.
Нині клуб «Січ» і відділення карате-до міської і районної дитячо-юнацьких спортивних шкіл відвідують близько двохсот спортсменів різного віку, наймолодшим із яких — усього 4 роки. Поступово цей вид спорту вийшов на провідні позиції в місті й районі. А в минулому році Петро Корнійчук був призначений тренером національної молодіжної збірної України з карате-до.
21 листопада президент спортивно-оздоровчого клубу «Січ», тренер-викладач відділення карате-до міської ДЮСШ Петро Корнійчук зустрів свій 50-ий день народження. Напередодні ювілейної дати збірна України під його керівництвом взяла участь у чемпіонаті світу, що пройшов у Іспанії. Вперше за багато років українські каратисти у командному заліку пробилися у десятку кращих серед ста країн-учасниць. Детальніше про це читайте у цій публікації.
Олег БРЮХАНОВ