У Пилиповичах тепер є дитячий садочок!

У Пилиповичах тепер є дитячий садочок!

22 листопада у селі Пилиповичі було офіційно відкрито дитячий садочок. Це вже 29-ий дошкільний навчальний заклад, що розпочав роботу на теренах Новоград-Волинського району за останні три роки.


Керівництво району в особі голови райдержадміністрації С.І.Лавренюка та голови районної ради Ф.В.Весельського завітали у Пилиповичі, аби привітати дітлахів та їхніх батьків із довгоочікуваною подією.
На відкритті також були присутні начальник відділу освіти РДА О.А.Антипчук, сільський голова Н.В.Панфелюк, директор місцевої школи В.Р.Масловський, керівники ТОВ «Агросоюз» Ю.Ф.Борецький та ПОСП «Колос» С.С.Нехай, батьки, вихователі, вчителі, громада села.
Садочок знаходиться у приміщенні Пилиповицької школи. Він розрахований на 30 місць. Для його нормального функціонування було збудовано криницю, зроблено ремонт каналізації, санвузлів, проведено реконструкцію приміщення класу, придбано меблі, іграшки, що дало можливість облаштувати дошкільний навчальний заклад з короткотривалим режимом перебування.
«Сьогодні ми відкриваємо 29-ий дошкільний навчальний заклад у районі. Але це не кінець. Найближчим часом ми прагнемо повернути ту цифру дитячих садків, яка була у 1992 році — 33», — зазначив начальник відділу освіти РДА О.А.Антипчук.
Інна ДЕНИСЕНКО, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю РДА